2

Πολίτες εναντίων αστυνομικών

Posted by gtm on 30 October 2009 in Προβληματισμοί |
Πολίτες εναντίων αστυνομικών

Πολίτες εναντίων αστυνομικών

Παλαιότερα μου άρεσε να παρακολουθώ δελτία ειδήσεων, ήθελα να είμαι ενημερωμένος σαν πολίτης, τώρα πλέον δεν τους αντέχω. Την ενημέρωση μου την έχει αναλάβει το internet. Σήμερα λοιπόν, ένιωσα την ανάγκη να σας πω, για τη βλακεία που έχει εξαπλωθεί, όχι στην τηλεόραση, αλλά σε μας τους απλούς πολίτες.

Έγινε μια επίθεση κατά αστυνομικών, από την οποία άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο και όπως κάθε φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, είναι αναμενόμενο στα κανάλια να βλέπουμε κάποιους να λένε με ευκολία «ε αστυνομικός πήγε να γίνει, είναι ένας από τους κινδύνους που διατρέχουν». Δυστυχώς όμως, παρακολουθώντας διάφορα φόρουμ και συζητήσεις, βλέπω ότι και ο απλός κόσμος έχει εμποτιστεί με αυτή την ιδέα.

Δεν μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί; Δεν μπορείτε για λίγα λεπτά να προβληματιστείτε, πριν αρχίσετε να αναπαράγετε ότι ακούτε από ηλιθίους και κομπάρσους της τηλεόρασης;

Ο ρόλος του αστυνομικού δεν είναι να μαζεύει σφαίρες την ώρα που αλλάζει η βάρδια του! Δεν είναι στρατιώτης στον πόλεμο του ΙΡΑΚ! Με αυτή την νοοτροπία που κουβαλάτε δημιουργείτε αστυνομικούς που θα είναι με το όπλο στα χέρια, που θα βρίσκονται σε ετοιμότητα δευτερολέπτου συνεχώς και τότε, γιατί άνθρωποι είναι και αυτοί και μάλιστα χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση από την υπηρεσία τους, θα ζήσετε κι άλλους θανάτους! Μόνο που αυτή τη φορά, δε θα είναι ο αστυνομικός της γειτονιάς σας, θα είναι το παιδί σας! Θα είναι ο φίλος σας! Θα είναι ο αδερφός σας!

Ο αστυνομικός δεν είναι στρατιώτης σε πόλεμο, είναι όργανο επιβολής του νόμου. Είναι όργανο στην υπηρεσία του κράτους, στη δική σου δηλαδή, για την πρόληψη της εγκληματικότητας. ΟΧΙ αγαπητοί φίλοι, δεν αξίζει λιγότερο η ζωή του αστυνομικού. Ούτε «είναι μέρος της δουλειάς του» την ώρα που αλλάζει βάρδια να δέχεται επίθεση με όπλα και 100 σφαίρες. Δουλειά του είναι να κάνει μια έφοδο κάπου και στην προσπάθεια του να συλλάβει κάποιον εγκληματία να τραυματιστεί, ναι αυτό είναι κίνδυνος από τη δουλειά του!

Αν φτάσουμε τους αστυνομικούς να τρέμουν για τη ζωή τους κάθε ώρα και λεπτό, θα δούμε πολλούς θανάτους και όλοι τότε θα λέμε διάφορα για την αστυνομία, σαν φωστήρες και παντογνώστες.

Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί διεφθαρμένοι και σίγουρα η διαφθορά δεν είναι στα παιδιά που είναι δόκιμοι ακόμα. Αν εσύ που είσαι πολίτης δεν σταθείς δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο, αύριο που θα θέλεις να σε προστατεύσει, εσένα και την περιουσία σου, για πες μου γιατί να το κάνει; Α ναι, ξέχασα, γιατί είναι η δουλειά του. Πολύ φοβάμαι όμως ότι, αν δεν του έχεις δημιουργήσει τη ψυχική ανάγκη να προσφέρει, θα κοιτάξει την πάρτη του και εσύ θα καταριέσαι  το κράτος και την ανίκανη αστυνομία!

VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 7.9/10 (41 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 12 votes)
Πολίτες εναντίων αστυνομικών, 7.9 out of 10 based on 41 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.