0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 8]

Posted by gtm on 11 August 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Μεγάλοι έρωτες…

Μεγάλοι έρωτες…

Ο Μαϊκλ, σοκαρισμένος από αυτό που άκουσε, δεν απαντά αμέσως καθώς πάρα πολλές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό του. Είναι μια μοναδική ευκαιρία, αν δεχτεί θα μπορεί να βλέπει την Έμιλη χωρίς πρόβλημα, αλλά από την άλλη λέγοντας ναι, θα έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποκάλυψη της σχέσης αυτής στον Νικ. Θα φαινόταν σαν να εκμεταλλευόταν τη θέση του, σαν αφεντικό της, για να την προσεγγίσει. Χαμένος μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις, σχεδόν ξεχνά ότι απέναντι του έχει τον Νικ, που περιμένει μια απάντηση.

– Ε, φίλε μου, που ταξιδεύεις; Λοιπόν;
– Εκείνη τι λέει; Την έχεις ρωτήσει;
– Όχι, αλλά μην ανησυχείς, θέλει τόσο πολύ να δουλέψει και να ξεφύγει λίγο από το σπίτι, που θα τρελαθεί από τη χαρά της όταν της το πω. Είμαστε σύμφωνοι; να της πω να έρθει;
– Ναι Νικ, είμαστε σύμφωνοι.

Φεύγοντας ο Νικ από το γραφείο, συναντά στην είσοδο του κτιρίου την Κέλη, η οποία φοράει ένα μαύρο κουστούμι, με ένα κίτρινο πουκάμισο, συνδυασμός που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε την Κέλη της προηγούμενης νύχτας. Χαιρετώντας τον, ρωτά αν ο Μαϊκλ είναι στο γραφείο του και μπαίνει στο κτήριο.
«Πω, πω, αυτές οι γυναίκες πόσο διαφορετικές είναι ανάλογα το ντύσιμο τους»
σκέπτεται χαμογελώντας, κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο του. Κάνοντας την κίνηση να βρει τα κλειδιά του, βρίσκει ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο «Α την είχα ξεχάσει αυτή!» λέει καθώς πληκτρολογεί το νούμερο στο κινητό του. Το χαρτάκι αυτό, του το είχε δώσει η Νάντια, την προηγούμενη βραδιά, τι στιγμή που την άφηνε σπίτι της, χωρίς να του πει τίποτα απολύτως, απλά κλείνοντας του με νόημα το μάτι.

– Καλημέρα
– Καλημέρα Νικ! Πολύ χαίρομαι που σε ακούω.
– Κοίτα είμαι κάτω στο κέντρο και σκέφτηκα να σου κάνω το τραπέζι, τι λες;
– Ναι αμέ, σε πόση ώρα και πού;
– Να πούμε σε ένα μισάωρο στο «allegria»;
– Οκ θα έρθω. Τα λέμε από κοντά.
– Τα λέμε.

Πίσω στο γραφείο του Μαϊκλ, η Κέλη έχει ήδη φτάσει και συζητάνε.
– Για λέγε τώρα, τι παίζει με την μικρή;
– Τίποτα, τίποτα, πως σου ήρθε τώρα αυτό;
Της απαντά, εμφανώς ταραγμένος.
– Ρε άστα αυτά σε μένα και λέγε. Που μου ήσουνα σαν διαφήμιση της Lacta εχθές, θα μου πεις ότι δεν τρέχει τίποτα! Μπορεί να χαθήκαμε για λίγο όταν έφυγες, αλλά μην ξεχνάς σε ξέρω πολύ καλά! Άντε μη με σκας, λέγε γιατί έχω και εγώ να σου πω τα δικά μου και αν αργήσω θα με ψάχνουν στο γραφείο!
– Δεν μπορώ να σου πω ψέματα, αλλά ούτε και να σου κρυφτώ. Καταλήξαμε σε φιλιά εχθές το βράδυ. Και …
– Μόνο φιλιά;
Τον ρωτά με ένα φανερά πονηρό χαμόγελο. Ξέροντας το Μαϊκλ πολλά χρόνια, ξέρει καλά ότι είναι δύσκολο να αντισταθεί, να μην παρασύρει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει στο κρεβάτι του.
– Μόνο σου λέω, σε παρακαλώ μη σου ξεφύγει πουθενά κουβέντα γιατί τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα.

Ο Μαϊκλ κλείνοντας στην πόρτα του γραφείου του, εξηγεί την κατάσταση στην Κέλη η οποία δεν πιστεύει στα αυτιά της, με αυτά που ακούει.

– Πω, πω, μπλέξιμο και τι θα κάνετε; Δεν θα του το πείτε;
– Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι για γυναίκα καταλαβαίνεις; Τέλος πάντων, άσε τα δικά μου. Για πες τι έγινε; τι ήθελες να μου πεις;
– Θυμάσαι το Ρόμπερτ από εχθές;
– Πως δεν τον θυμάμαι, τα μάτια του ήταν κολλημένα όλη νύχτα στο στήθος σου.
– Έλα ρε σταμάτα! Είναι καλό παιδί και συνεσταλμένο, φαντάσου δεν μου είπε τίποτα όλη νύχτα, παρά μόνο το βράδυ που μιλάγαμε στο Facebook.
– Κέλη, δε μου αρέσει αυτός ο τύπος, κάτι πάνω του δε μου αρέσει, πρόσεχε.
– Αμάν με αυτά τα κόμπλεξ σου ρε Μαϊκλ, μια ζωή τα ίδια, μην δεις ένα άνθρωπο καλογυμνασμένο και αδύνατο, αμέσως να τον βγάλεις σκάρτο χαρακτήρα!
– Κέλη γλυκιά μου, τι είναι αυτά που λες; Απλά δε μου αρέσει η φάτσα του, αυτό είναι όλο!
– Καλά, καλά, μη με δεις ευτυχισμένη, αμέσως να μου το χαλάσεις. Πρέπει να φύγω, λείπω πολύ ώρα από το γραφείο και θα με ψάχνουν.

Και με αυτά τα λόγια, η Κέλη φεύγει από το γραφείο του Μαϊκλ. Ο εκνευρισμός της είναι τόσο μεγάλος, που φεύγοντας χτυπά δυνατά την πόρτα του γραφείου. Δεν περίμενε ποτέ ότι ο φίλος της, ο καλύτερος της φίλος, δεν θα συμμεριζόταν τη χαρά της και θα προσπαθούσε να της χαλάσει την ευτυχία.

Στο εστιατόριο «allegria», λίγο παρακάτω, ο Νικ βρίσκεται ήδη εκεί και μιλά με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος σε πολύ φιλικό ύφος. Το «allegria» είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, με ειδίκευση στα ζυμαρικά και με την κουζίνα να βρίσκεται στο κέντρο του μαγαζιού, ορατή από όλα τα τραπέζια, αποτελεί χώρο συγκέντρωσης για την elite της πόλης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι έχει κερδίσει 4 βραβεία για την πρωτοποριακή διακόσμηση από μπαχαρικά, λιαστές ντομάτες και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στις σάλτες και το γαρνίρισμα των πιάτων.

Όταν η Νάντια μπαίνει μέσα στο μαγαζί, είναι προφανές ότι αυτή η κοπέλα έχει γεννηθεί για να προκαλεί τον αντρικό πληθυσμό. Με ένα σύνολο φούστας μπλούζα και τη φούστα να φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο, την μπλούζα να τονίζει το στήθος της και τις ψηλοτάκουνες γόβες, να δίνουν μια διαφορετική εικόνα στα μακριά πόδια της, είναι πρακτικά αδύνατον να μην την προσέξει κάποιος.

Τι στιγμή που αυτά συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης, ο Ρόμπερτ μιλάει με την Κέλη στο τηλέφωνο. Όταν εκείνη του προτείνει να βγουν οι δυο τους απόψε, σε ένα εστιατόριο έξω από την πόλη, με γνωστή ρομαντική ατμόσφαιρα, εκείνος ψάχνει απελπισμένα σε Facebook και MSN την Κάτια για οδηγίες. Μάταια όμως η Κάτια δεν είναι πουθενά, οπότε κλείνει το ραντεβού μη μπορώντας να αρνηθεί στη γλυκιά Κέλη. Στο μυαλό του όμως, τριγυρίζουν τα λόγια της Κάτιας, ότι αν θέλει απλός sex από την Κέλη, χωρίς πολλά μπερδέματα αργότερα, θα πρέπει να αποκλείσει τα ρομαντικά στοιχεία από την ιστορία και τον τρόπο προσέγγισης της.

Πίσω στο εστιατόριο, ο Νικ και η Νάντια έχουν ήδη παραγγείλει και μιλάνε γενικά περί ανέμων και υδάτων όταν ο Νικ με μια επιδέξια κίνηση, της πιάνει το χέρι και της ψιθυρίζει στο αυτί.

– Είσαι πολύ όμορφη σήμερα, με έχεις αναστατώσει, σε θέλω.
και εκείνη, περνώντας το χέρι της στη μέση του, απαντά με νόημα.
– Όχι αρκετά, για να είμαστε ακόμα εδώ!

Ο Νικ, αντιδρώντας με ένα τρανταχτό γέλιο σε αυτό που μόλις άκουσε, κάνει νόημα στον γκαρσόν να του φέρουν το λογαριασμό, ενώ ταυτόχρονα η Νάντια του λέει ότι θα πάει στο μπάνιο να φρεσκαριστεί λίγο. Με το που βλέπει την κίνηση αυτή ο ιδιοκτήτης, πάει αμέσως στο Νικ με μια μικρή ανησυχία στο βλέμμα.
– Τι έγινε ρε Νικ; σου έκαναν τίποτα τα γκαρσόνια; Μήπως το φαγητό δεν ήταν καλό;
ο Νικ διακόπτοντας τον, του λέει, κλείνοντας παράλληλα με τρόπο το μάτι
– Η μικρή πρέπει να «ξαπλώσει»
– Α, Μάλιστα είπα και εγώ! Οκ τότε, και που είσαι, κανόνισε να δοκιμάσουμε και εμείς, φαίνεται ωραίο φρούτο.
– Ναι ρε, μην ανησυχείς, σε έχω αφήσει ποτέ απ’ έξω;

ανταπαντά ο Νικ και ξεσπούν και οι δύο σε δυνατά γέλια.

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 8], 9.8 out of 10 based on 5 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.