0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 3]

Posted by gtm on 5 August 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Θα παρατηρήσετε ότι τα πρώτα 4-5 part της ιστορίας, δεν είναι μεγάλα σε μέγεθος και είναι γραμμένα χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, στη συνέχεια (θέλω να πιστεύω) υπάρχει αισθητή βελτίωση. Ο λόγος είναι γιατί το «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα…» είναι ένα κείμενο που ξεκίνησε να γράφεται για πλάκα, με σκοπό να ολοκληρωθεί σε 2-3 part. Στη συνέχεια, ανακάλυψα πόσο όμορφο είναι να γίνεσαι ένα με τους ήρωες της ιστορίας και να ζεις μαζί τους. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να βελτιώσω τα πρώτα κείμενα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν την ιστορία από την αρχή της και δεν θα ήθελα να αλλοιωθεί ο τρόπος εξέλιξης της.
Μεγάλοι έρωτες…

Μεγάλοι έρωτες…

Καθώς προχωρούν προς την παραλία η Κέλη προσέχει το βλέμμα του Ρόμπερτ πάνω της καθώς μιλάει με τον Μαϊκλ. Δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία και συνεχίζει να μιλά έχουν άλλωστε τόσα πολλά να πουν με τον Μαϊκλ.

Τελικά φτάνουν στον προορισμό τους και για καλή τους τύχη εκείνη τη στιγμή αδειάζει ένα τραπέζι με υπέροχη θέα. 6 θέσεις ότι πρέπει καθώς περιμένουν και άλλο κόσμο. Στο τραπέζι κάθεται αρχικά η Νάντια δίπλα της ο Ρόμπερτ μετά το Ρόμπερτ η Κέλη και τέλος ο Μαϊκλ κάθετε σε μια θέση που έχει πλάτη την είσοδο του μαγαζιού.

Αερολογίες και κουβέντες για να περνά η ώρα είναι το κυρίως θέμα συζήτησης, ο Ρόμπερτ προσπαθεί να μονοπωλήσει την κουβέντα περιγράφοντας πως με κόπο και γυμναστική απέκτησε τους υπέροχους κοιλιακούς του όταν ξαφνικά μπροστά στο μαγαζί σταματάει μια Mercedes κάμπριο τα κεφάλια ασυναίσθητα γυρίζουν προς το μέρος της όταν ακούγετε ο Ρόμπερτ να λέει…
– Α ο Νικ ήρθε!
– Ο Νικ ο φίλος σου έχει τέτοιο αυτοκίνητο και δε μου τον έχεις γνωρίσει ακόμα ψιθυρίζει η Νάντια.

Ο Νικ … με το που μπαίνει μέσα στο μαγαζί αμέσως αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στο χώρο της νύχτας. Με σώμα που παραπέμπει σε παλαιστή είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητος. Καθώς πλησιάζουν στο τραπέζι της παρέας μας πίσω από το Νικ διακρίνεται η φιγούρα μιας γυναίκας.
– Καλώς τον. Να σας συστήσω… Ο Νικ και η αδερφή του η Έμιλη από δω η Νάντ…

Δεν προλαβαίνει να τελειώσει τη φράση του και εκείνη τη στιγμή ο Μαϊκλ γυρίζει το κεφάλι του προς το μέρος τους και βλέπει τον Νικ.

– Νικ !!!!
– Απίστευτο!!! Μαϊκλ!!!
– Γνωρίζεστε?!?!?! Ρωτά γεμάτη απορία η Κέλη.
– Φυσικά! Γνωρίζω το Νικ από την παλιά μου γειτονιά!! Σαν παιδιά παίζαμε μαζί συνέχεια! Απίστευτο να σε βλέπω μετά από τόσα χρόνια…
– Θυμάσαι την αδερφή μου την Έμιλη λέει ο Νικ και παραμερίζει για να περάσει η αδερφή του… η Έμιλη… το βλέμμα του Μαϊκλ καρφώνεται πάνω της, «μα είναι δυνατόν;» σκέπτεται…

Θυμόνταν την αδερφή του Νικ σαν το μικρό πιτσιρίκι που δεν τους άφηνε σε ηρεμία και τους ταλαιπωρούσε συνεχώς… και ξαφνικά… έχει μπροστά του μια γυναίκα… μια υπέροχη ύπαρξη…  ίσως την ομορφότερη γυναίκα που έχει δει ποτέ…  η καρδιά του πάει να σπάσει καθώς τα μάτια του είναι κολλημένα στα μάτια της… τα μάτια της δεν είναι πράσινα … δεν είναι μπλε … δεν είναι καν κάποια σπάνια απόχρωση … είναι απλός μεγάλα υπέροχα καστανά μάτια…προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του και χωρίς ακόμα να μπορεί να αρθρώσει μια λέξη της δίνει το χέρι του. Εκείνη ανταποκρίνεται στην χειραψία απομακρύνοντας το βλέμμα της από το δικό του και με αυτή της την κίνηση καταφέρνει να ξεμπλοκάρει τον Μαϊκλ.

– Είδες πως μεγάλωσε το μικρό !! ολόκληρη γυναικάρα έχει γίνει! Συνεχίζει ο Νικ να λέει μην έχοντας πάρει χαμπάρι τον ερωτισμό της ατμόσφαιρα. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι το μάτι του έπαιζε ανάμεσα στο Μαϊκλ και στο αποκαλυπτικό μπούστο της Νάντια που είχε φροντίσει να τονίσει με μία κίνηση της όταν είδε την Mercedes να παρκάρει έξω από το μαγαζί.

Ο Νικ με την αδερφή του κάθονται στις δύο άδειες καρέκλες με τον Νικ να κάθε δίπλα στην Νάντια και η Έμιλη δίπλα στον Μαϊκλ.
Ξαφνικά στο πρόσωπο του Ρόμπερτ αποτυπώνεται μια ένταση και ένας θυμός.
«Κοίτα, κοίτα πως τον κοιτάει η πόρνη, σαν ξελιγωμένη με το που είδε το αυτοκίνητο, και εγώ σαν μαλάκας χτυπούσα ότι χημικό υπάρχει για να κάνω την σωματάρα, γιατί αυτό νόμιζα ότι ήθελε από μένα. Έπρεπε να μείνω σπίτι με την Κάτια στο FB αυτή τουλάχιστον με καταλαβαίνει… μα τι λέω αφού μου είπε ότι είχε να πάει σε μια κοινωνική εκδήλωση»
Κάτια… Η Κάτια είναι μια γνωριμία του Ρόμπερτ από το FB με την οποία μιλάει αρκετό καιρό αλλά ποτέ δεν έχουν βρεθεί από κοντά, μονάχα μερικές φωτογραφίες της έχει δει και ένα τηλεφώνημα που της έκανε θέλοντας να τσεκάρει ότι είναι γυναίκα πραγματικά και δεν είναι κάποιος που του κάνει πλάκα.

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 3], 8.2 out of 10 based on 5 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.