0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 25]

Posted by gtm on 26 September 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Μεγάλοι έρωτες…

Μεγάλοι έρωτες…

Ο Μαϊκλ, ακούγοντας το Νικ να του επιβεβαιώνει τα όσο του είχε πει η Έμιλη, ξεφυσά με ανακούφιση. Είναι πλέον σίγουρος για το μωρό του, του έλεγε την αλήθεια, κι αυτός την υποψιάστηκε άδικα. Όλα αυτά σκέπτεται και έχει ξεχάσει ότι στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής συσκευής είναι ο Νικ.

– Μαϊκλ; Με ακούς; Τι έγινε γαμώτο δεν έχω σήμα;
– Όχι, όχι σε ακούω, απλά, είδα κάτι στο δρόμο και αφαιρέθηκα.
– Λοιπόν, γιατί ρωτάς για τον Ρόναλτ; Σου είπε τίποτα η αδερφή μου;
– Ε, ναι. Μου είπε ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που θα τον εμπιστευόσουν να βγει μαζί του για καφέ μόνη της.

– Α, εδώ κάνει λάθος η μικρή.
– Δηλαδή; Τι εννοείς;
– Ότι υπάρχει ένας ακόμα που θα του την εμπιστευόμουνα!
– Α, ναι ποιος;
– Είσαι χαζός τελικά ε; χαχαχαχα Την άφησα να έρθει μαζί σου σε ταξίδι, λες να μην την αφήνω να πάτε για ένα καφέ; Χαχαχαχα
– Ωχ! Έχεις δίκιο.
– Θα είσαι στο γραφείο; Θέλω να περάσω να μιλήσουμε.
– Θα είμαι εδώ για την επόμενη ώρα, έλα να τα πούμε.
– Οκ. θα πάρω ένα τηλέφωνο την μικρή, να της πω ότι θα αργήσω και έρχομαι.

Την ώρα που αυτά συμβαίνουν, ο Ρόμπερτ είναι σπίτι του μπροστά στον υπολογιστή και μιλά με την αγαπημένη του φίλη την Κάτια. Της εξηγεί όλα αυτά που έχουν γίνει τελευταία, για την απόφαση του να χωρίσει από την Κέλη για το γεγονός ότι ο Νικ φέρθηκε σαν φίλος πραγματικός, κάνοντας πίσω στο θέμα της Νάντιας, όταν έμαθα για το πόσο την αγαπάει. Η Κάτια από την πλευρά της δεν μιλά, δεν λέει γράφει τίποτα απολύτως όσο εκείνος εξιστορεί τα γεγονότα.

– Καλά, δεν έχεις τίποτα να πεις για όλα αυτά που σου είπα; Εδώ μιλάμε για τη μια ανατροπή μετά την άλλη!
– Ναι, έχεις δίκιο, απλά…
– Απλά; Τι σε προβληματίζει; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι που πετύχαμε το στόχο μας! Ο στόχος ήταν να κάνουμε την Νάντια να ενδιαφερθεί και να με αγαπήσει! Το καταφέραμε!
– Σωστά, αυτός ήταν ο στόχος… αλλά…
– Μίλα καθαρά ρε Κάτια, κάτι σε απασχολεί, το καταλαβαίνω!
– Είναι δύσκολο για μένα να σου πω αυτό που θέλω. Σκεφτόμουνα διάφορα, ξέρεις ότι όταν μου είχες πει πως βλέπεις με καλό μάτι την Κέλη και νομίζεις ότι έχεις αρχίσει να την ερωτεύεσαι, εγώ ήμουν εκείνη που σου θύμιζα πως είναι πατσαβούρα, με βάση πάντα αυτά που εσύ έλεγες για εκείνη.
– Και λοιπόν; Που θέλεις να καταλήξεις;
– Να, μήπως τελικά θέλεις την Νάντια, απλά επειδή δεν μπορούσες να την έχεις; Μην ξεχνάς ότι εκτός από την ερωτική διάθεση που νιώθεις για εκείνη, συναισθηματικά δεν σου έχει δώσει τίποτα. Σε αντίθεση με την Κέλη, που ήταν πάντα γλυκιά και τρυφερή μαζί σου! Μήπως είναι καλύτερα για σένα, να γυρίσεις στην Κέλη;
– Καλά δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που μου λες! Εγώ σου λέω την χαρά μου, από την επιτυχία του σχεδίου μας και εσύ, εσύ πας να μου βάλεις πάλι άλλα στο μυαλό μου; Νομίζω ότι δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε!

Αυτά είναι τα τελευταία λόγια που γράφει, κλείνοντας τον υπολογιστή του. Είναι η πρώτη φορά που διαφωνεί με αυτά που του λέει η Κάτια. Από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν on-line, άσχετα με το γεγονός ότι δεν την έχει συνάντηση ποτέ από κοντά, πάντα υπολόγιζε στην γνώμη της. Από ένα σημείο και μετά μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι, τον βοηθούσε να καταστρώσει όλα του τα σχέδια. Με τις αμφιβολίες να τριγυρίζουν στο μυαλό του, ο Ρόμπερτ αποφασίζει να στείλει ένα μήνυμα στην Νάντια. Στο μήνυμα την ρωτά τι θα κάνει το βράδυ και αν θα ήθελε να βγουν μαζί για ένα ποτό. Όταν από την πλευρά της, εκείνη διαβάζει το μήνυμα, ταράζεται, γιατί έρχονται στο μυαλό της αυτά που της είχε πει ο Νικ.

«θα δω τι θα κάνω… το πολύ, πολύ να καταλήξω στη φυλακή»
«δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Δεν μπορώ να αφήσω τον μόνο άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για μένα πραγματικά να πάει φυλακή, όχι με τίποτα. Πρέπει να τον προστατέψω!»

Σκεπτόμενη αυτά, του απαντά ότι δεν έχει πρόβλημα να βρεθούν αργότερα και δίνουν ραντεβού στην καφετέρια του Tζεικοπ. Ο Ρόμπερτ πετάει από την χαρά του. Είναι η πρώτη φορά που η Νάντια του απαντά τόσο γλυκά, άμεσα και θετικά σε μήνυματα του.

Η αλήθεια είναι, πως πάντα εκείνη τον κορόιδευε για το ενδιαφέρον που της έδειχνε. Από τότε που ήταν γεματούλης και της είχε εκδηλώσει τα συναισθήματα του, εκείνη του είχε πει με νόημα, ότι θέλει να μείνουν φίλοι γιατί της αρέσουν οι άντρες με ωραία σώματα και κοιλιακούς. Κάτι που ήταν και η αφορμή να γνωριστούν καλύτερα με τον Νικ.

Ο Ρόμπερτ πήγαινε στο γυμναστήριο του Νικ τότε, είχε δει μεγάλες αλλαγές σε άτομα που πήγαιναν εκεί μαζί του και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Όταν λοιπόν η Νάντια του είπε πως της αρέσουν οι κοιλιακοί, εκείνος βρήκε το Νικ και τον ρώτησε τι μπορεί να γίνει για το πρόβλημα που έχει. Εκείνος τότε απάντησε με έναν τρόπο, που έμελε να τους φέρει πολύ κοντά «Εσύ τι μπορείς να κάνεις για μένα;». Ο Ρόμπερτ είναι αθλητικογράφος σε μεγάλη εφημερίδα και γνώριζε καλά πολλούς αθλητές ολυμπιακών επιδόσεων. Ήταν ο ιδανικός «συνεργάτης» για το Νικ. Έτσι, εκείνος τον προμήθευε με τα απαραίτητα σκευάσματα, για να κάνει το σώμα που ήθελε και ο Ρόμπερτ του προσέφερε πρόσβαση στους αθλητές υψηλού επιπέδου.

Η ώρα είναι 6:00. Ο Μαϊκλ ετοιμάζετε να κλείσει το γραφείο και να φύγει, όταν βλέπει τον Νικ να μπαίνει μέσα με ένα χαρτοφύλακα στα χέρια. Φαίνεται αναστατωμένος.

– Α ήρθες τελικά, γιατί άργησες τόσο; Ετοιμαζόμουν να φύγω.
– Έπρεπε να φροντίσω να μην με δει κανείς.
– Να μη σε δει; Γιατί;
– Για αυτό.

Και με τη φράση αυτή, ο Νικ ανοίγει το χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του, όταν μπήκε στο γραφείο, όπου μέσα υπάρχουν δεσμίδες από χαρτονομίσματα των πεντακοσίων και διακοσίων ευρώ. Έκπληκτος ο Μαϊκλ τον ρωτά.

– Τι είναι όλα αυτά τα λεφτά;
– Φίλε μου χρειάζομαι την βοήθεια σου. Εδώ μέσα είναι ένα ποσό από τα χρήματα που σου είχα πει ότι πρέπει να καθαρίσουμε, αλλά τώρα με την αστυνομία στα πόδια μου, δεν μπορώ να κρατάω τόσα λεφτά στο σπίτι μου. Εσύ ξέρεις τι να κάνεις και πώς να προχωρήσεις, σου έχω εμπιστοσύνη.
– Είσαι τρελός; Μου έφερες ένα τέτοιο ποσό, αλήθεια πόσα είναι;
– 200.000 ευρώ
– 200.000 ευρώ σε χαρτοφύλακα; Τι να τα κάνω εγώ; Ή νομίζεις ότι μπορώ απλά να πάω να τα βάλω σε μια τράπεζα;
– Καλύτερα σε σένα παρά σε μένα! Εγώ είμαι υπό έρευνα με τη μαλακία που έκανες με τον Σμίθ. Αργά ή γρήγορα θα πάρουν ένταλμα και θα μπουν στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο. Εσύ από την άλλη, δεν είσαι στο στόχαστρο και εκτός από αυτό, με τις επιχειρήσεις του μπαμπά σου, δεν έχεις πρόβλημα να δικαιολογήσεις το ποσό αυτό.
– Νικ! Άσε τον πατέρα μου έξω από αυτή την ιστορία! Ακούς;
– Ρε φίλε, απλά λέω, είμαι χωμένος στα σκατά αυτή τη στιγμή, ζητάω τη βοήθεια σου! Δεν μπορείς να με βοηθήσεις; Τόσο λίγο μετράει η φιλία μας για σένα;

Ο Νικ γνωρίζει ότι ο Μαϊκλ δεν μπορεί να αρνηθεί βοήθεια σε κάποιον που έχει πρόβλημα, πόσο μάλλον σε ένα φίλο. Ίσως σε αυτό να ποντάριζε, όταν έπαιρνε το ρίσκο να πάει στο γραφείο του, με ένα τόσο μεγάλο ποσό χωρίς καν να τον προειδοποίηση και από ότι φαίνεται δεν πέφτει έξω. Ο Μαϊκλ δεν μιλάει, φαίνεται να σκέπτεται, καθώς περπατά πάνω κάτω στο χώρο του γραφείου.

– Λοιπόν;
– Τι λοιπόν; Αφού κι εγώ έχω μερίδιο ευθύνης για αυτό που σου συμβαίνει, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! Άφησε τα, θα δω τι θα κάνω.
– Είσαι πραγματικό διαμάντι! Πραγματικός φίλος, δε θα το ξεχάσω ποτέ!
– Καλά, καλά άστα αυτά τώρα και αν είναι να ξαναφέρεις τίποτα θέλω να το ξέρω τουλάχιστον 48 ώρες πριν. Σύμφωνοι;
– Εντάξει φίλε μου, έχει δίκιο, απλά με έχουν τρομοκρατήσει οι μπάτσοι, αυτό είναι όλο. Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα πρέπει να φύγω, δεν είναι καλό να είμαστε μαζί.

Ο Μαϊκλ είναι προφανές, από την έκφραση στο πρόσωπο του, ότι είναι πάρα πολύ προβληματισμένος. Μην έχοντας άμεση λύση για το πρόβλημα που προέκυψε και έχοντας στην κατοχή του μια μικρή περιουσία, κάθεται στο γραφείο του και ξεκινά μια έντονη διεργασία στο μυαλό του για να βρει μια διέξοδο. Από την άλλη πλευρά, βγαίνοντας από το γραφείο ο Νικ, έχει ένα χαμόγελο στα χείλη και μια ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα μάτια του. Ενώ βρίσκετε ακόμα στο διάδρομο, πριν καν φτάσει στο ασανσέρ, παίρνει το κινητό στα χέρια του και καλεί ένα νούμερο.

«Έλα, όλα εντάξει! Το πακέτο παραδόθηκε με ασφάλεια. Όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, αφού σου είπα, τον ξέρω πολύ καλά. Θα τα πούμε από κοντά»

Μακριά από όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον πολύ πιο χαλαρό και ήρεμο ο Πίτερ και η Κέλη απολαμβάνουν τον απογευματινό καφέ τους. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει τουλάχιστον, πολύ καλή χημεία ανάμεσα στους δύο. Συζητούν για τη ζωή τους, για τα παιδικά τους χρόνια, για ιστορίες που προκαλούν γέλια και κλάματα, αλλά αποτελούν τις εμπειρίες ζωής του κάθε ανθρώπου. Μέσα σε ένα τόσο εγκάρδιο κλίμα κυλά το επόμενο δίωρο, όταν τελικά αποφασίζουν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Στην είσοδο συναντούν τυχαία τον Κρίστοφερ. Είναι αναστατωμένος και ανήσυχος.

– Τι τρέχει; Γιατί είσαι έτσι;
– Φαίνεται ότι ο εισαγγελέας έχει κάποιο κρυφό χαρτί, δεν έχω καταφέρει να μάθω τι είναι, αλλά μάλλον έχει να κάνει με την έρευνα της Κέλη!
– Με την δική μου έρευνα; Μα πως είναι δυνατόν; Αφού κι εσείς είδατε τα στοιχεία, δεν υπάρχει τρόπος να τα αμφισβητήσουν!
– Δεν γνωρίζω! Αυτό που γνωρίζω είναι, ότι κάτι μαγειρεύετε και εμείς δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.
– Κρις πήγαινε να ξεκουραστείς, είσαι στο πόδι από το πρωί, θα αναλάβω εγώ με την Κέλη να βρούμε την άκρη. Θα ξαναδούμε τα στοιχεία που έχουμε, αν υπάρχει κάτι θα το βρούμε, να είσαι σίγουρος!
– Καλός, ελπίζω να μην υπάρχει κάτι που θα μας βάλει σε περιπέτειες.

Φεύγοντας ο Κρίστοφερ το καλό κλίμα που υπήρχε πριν, με τα γέλια και τα αστεία, έχει πλέον χαθεί. Η Κέλη σε μια κρίση ανασφάλειας ξεσπά.

– Τι έχω κάνει λάθος; Δεν μπορεί να έκανα κάτι λάθος! Πρέπει να με πιστέψεις Πίτερ! Τα έχω ελέγξει όλα χιλιάδες φορές!
– Ηρέμισε σε παρακαλώ, είμαι σίγουρος πως η έρευνά σου είναι άψογη, ο εισαγγελέας απλά προσπαθεί να μας φοβίσει με φήμες. Αν υπάρχει κάτι θα το βρούμε.

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]

VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 8.0/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 25], 8.0 out of 10 based on 10 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.