0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 2]

Posted by gtm on 5 August 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Θα παρατηρήσετε ότι τα πρώτα 4-5 part της ιστορίας, δεν είναι μεγάλα σε μέγεθος και είναι γραμμένα χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, στη συνέχεια (θέλω να πιστεύω) υπάρχει αισθητή βελτίωση. Ο λόγος είναι γιατί το «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα…» είναι ένα κείμενο που ξεκίνησε να γράφεται για πλάκα, με σκοπό να ολοκληρωθεί σε 2-3 part. Στη συνέχεια, ανακάλυψα πόσο όμορφο είναι να γίνεσαι ένα με τους ήρωες της ιστορίας και να ζεις μαζί τους. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να βελτιώσω τα πρώτα κείμενα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν την ιστορία από την αρχή της και δεν θα ήθελα να αλλοιωθεί ο τρόπος εξέλιξης της.
Μεγάλοι έρωτες… [Part 2]

Μεγάλοι έρωτες…

Πίσω στο διαμέρισμα της Κέλη επικρατεί μια ευχάριστη αναστάτωση άλλα επιτέλους έχει επιλέξει τι θα φορέσει, είναι ένα κολλητό τζιν με μια άσπρη μπλούζα που τονίζει το μπούστο της. Καθώς χαζεύει τον καθρέπτη ένας αναστεναγμός βγαίνει από τα χείλια της

«αχχ! Γιατί να μην είμαι και εγώ όμορφη».

Ανόητες σκέψεις μπαίνουν και πάλι για μια ακόμα φορά στο μυαλό της. Η Κέλη πάντα είχε αυτή την αδυναμία στον χαρακτήρα της ποτέ δεν ήταν αρκετά αδύνατη, ποτέ δεν ήταν αρκετά όμορφη, ποτέ κανείς δεν την έβλεπε σαν γυναίκα. Η πραγματικότητα είναι όμως πολύ διαφορετική. Η Κέλη είναι μια υπέροχη κοπέλα με φυσιολογικό βάρος, πλούσιες καμπύλες και  ύψος που πολλές γυναίκες θα σκότωναν για να είχαν αφού αγγίζει το 1,75. Ξαφνικά και καθώς είναι βυθισμένη στις σκέψεις της, ακούγετε από το κινητό της ένας ήχος κλίσης ξεχωριστός, στο πρόσωπο της ζωγραφίζεται ένα μεγάλο χαμόγελο «Ο Μαϊκλ» λέει καθώς τρέχει προς το τηλέφωνο.

– Μαϊκλ μωρό μου!!
– Κέλη γλυκιά μου τι κάνεις;
– Πόσο καιρό έχω να σε ακούσω!
– Πολύ καιρό ομολογουμένως μου έλειψες!
– Και εμένα χαζό είσαι ο καλύτερος φίλος που είχα ποτέ! Πού είσαι; Είσαι ακόμα στο εξωτερικό;
– Όχι πριν από μία εβδομάδα επέστρεψα στα πάτρια εδάφη και έχω ανοίξει πλέον ένα δικό μου γραφείο σαν σύμβουλός επενδύσεων.
– Θα πάω για καφέ σε λίγο με φίλους θέλεις να έρθεις;
– Ναι γιατί όχι, τι ώρα και πού;
– Στις 10 στην πλατεία
– Οκ θα τα πούμε από κοντά λοιπόν
– φιλιά!

Καθώς κλείνουν το τηλέφωνο, ο Μαϊκλ προσπαθεί να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που την είχε δει. Α ναι! εκείνη την νύχτα λίγο πριν φύγει, που πήγε την Κέλη σπίτι χώμα από το πολύ ποτό, μετά από μια ακόμα ερωτική της απογοήτευση.

Η ώρα είναι πλέον 10:00 στη πλατεία βρίσκεται ήδη ο Μαϊκλ. Καθώς παρατηρεί τον κόσμο να περνάει ψάχνοντας για την Κέλη την βλέπει να έρχεται.

– Μαϊκλ!!!!
– Κέλη!!
– Τι κάνεις βρε; Είσαι καλά; Πως πέρασες στο εξωτερικό;
– Ε καλά ήταν αν εξαιρέσεις ότι κατάφερα να πάρω και 10 κιλά καλά ήταν.

Ο Μαϊκλ ήταν πάντα γεματούλης αλλά με αυτά τα 10 κιλά είχε πλέον φτάσει τα 130 κιλά αν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν αρκετά όμορφα άφησε τον εαυτό του να παρασυρθεί στο φαγητό και τώρα πια τον έχει απορροφήσει τόσο η δουλεία του που σκέπτεται ελάχιστα το βάρος του.

Καθώς η κουβέντα που έχουν πιάσει οι δύο φίλοι προχωρά η ώρα έχει φτάσει ήδη 10.15 ξαφνικά και σε απόσταση περίπου 50μέτρων η Κέλη βλέπει την Νάντια.
– Α η αχώνευτη
προλαβαίνει και λέει πριν εκείνη φτάσει κοντά.
Μετά τις απαραίτητες συστάσεις καθώς ο Μαϊκλ δεν γνωρίζει την κοπέλα που μόλις ήρθε, η Νάντια λέει στην Κέλη ότι ο Τζόε και η αδερφή του δεν θα μπορέσουν να έρθουν γιατί
έτυχε κάτι σε συγγενικό τους πρόσωπο και είναι στο νοσοκομείο.
– Ούτε το άλλο ζευγάρι, οι φίλοι μου θα μπορέσουν τελικά να έρθουν λέει η Κέλη και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του να και ο Ρόμπερτ.
– Γεια σας
Λέει ο Ρόμπερτ που γνωρίζει μόνο την Νάντια και το βλέμμα του κολλάει στο μπούστο της Κέλη, βλέμμα που γίνεται αντιληπτό από το Μαϊκλ.
Μετά τις απαραίτητες συστάσεις και τις κλασικές φιλοφρονήσεις λέει ο Ρόμπερτ
– Δεν νομίζω να σας πειράζει, αλλά είπα σε ένα φίλο μου το Νικ να έρθει και εκείνος γιατί θέλει να μου δώσει κάτι και μου είπε ότι μπορεί να περάσει με την αδερφή του και ίσως καθίσουν και λιγάκι.
– Κανένα πρόβλημα
λένε οι υπόλοιποι.
– Νομίζω δεν περιμένουμε κανένα άλλο οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε λέει η Κέλη
– Παραλιακά να πάμε έχει ανοίξει ένα ωραίο μαγαζί απαντά ο Ρόμπερτ
– Γιατί όχι απαντούν Νάντια και Μαϊκλ και ξεκινούν όλοι μαζί

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 7.5/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 2], 7.5 out of 10 based on 8 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.