0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 18]

Posted by gtm on 1 September 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Μεγάλοι έρωτες…

Μεγάλοι έρωτες…

Ο Νικ, βλέποντας τον Μαϊκλ να είναι σε κατάσταση σύγχυσης, προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον φόνο του Σμιθ.

– Σταμάτα να λειτουργείς σαν παρανοϊκός, το υπέθεσα γιατί είπες ότι δολοφονήθηκε. Θέλω να με πιστέψεις, δεν έχω καμία σχέση με το φόνο, άλλωστε έχω άλλοθι, ήμουν με τη Νάντια όλη νύχτα χθες.
– Έχεις άλλοθι;
– Ναι ρε φίλε, σε παρακαλώ! Αλήθεια σου λέω, δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα. Δεν είχα λόγο να θέλω το Σμιθ νεκρό, απλός να σταματήσει τις ερωτήσεις του, για αυτό και ήρθα σε σένα σήμερα .Τώρα με αυτό που έγινε, όλοι θα πέσουν να με φάνε!

Ο Μαϊκλ αισθάνεται απίστευτα μπερδεμένος, δεν ξέρει αν θα πρέπει να πιστέψει ή όχι τον παλιό του φίλο. Του έχει ήδη πει μια φορά ψέματα για την προέλευση των χρημάτων, γιατί να μην του πει και τώρα;

Την ώρα που αυτά συμβαίνουν, στο διαμέρισμα του ο Ρόμπερτ μόλις έχει ξυπνήσει, φαίνεται ευδιάθετος,  μάλιστα σιγοτραγουδάει καθώς ετοιμάζει τον καφέ του. Τελειώνοντας τον καφέ, κάθετε μπροστά στον υπολογιστή και ανοίγει το Facebook. Είναι η Κάτια on-line.

– Κάτια μου, καλημέρα!
– Καλημέρα, καλημέρα! Τι έγινε πέτυχε το κόλπο εχθές, ζήλεψε το κορίτσι;
– Ζήλεψε λίγο νομίζω, αλλά…
– Αλλά;
– Έχω κάνει λάθος που ασχολούμαι με αυτή την πόρνη. Πρέπει να τη βγάλω από το μυαλό μου.
– Ε; τι λες μωρέ; Αυτή δεν ήταν η αγάπη σου; Το πάθος σου; Πως μιλάς έτσι για αυτήν; Τι άλλαξε;
– Τα πάντα Κάτια μου, τα πάντα! Εχθές κατάλαβα δυο βασικά πράγματα! Πρώτον, η Νάντια είναι μια φτηνή πόρνη, θα προσπαθήσω να τη βγάλω από το μυαλό μου, όσο κι αν με πονάει. Δεύτερον,  έχω κοντά μου έναν άνθρωπο, που πραγματικά είναι διαφορετικός και αξίζει την αγάπη μου. Είμαι δε σχεδόν σίγουρος, ότι νιώθω πολλά συναισθήματα για εκείνη!
– Ε όχι και φτηνή πόρνη! Εσύ μέχρι χθες θέα την ανεβοκατέβαζες! Μα για στάσου συναισθήματα ακούω, αγάπη ακούω, ποια είναι αυτή πάλι;
– Άκου που σου λέω, όσο κι αν με πληγώνει να το παραδέχομαι είναι πόρνη, πήγε και κοιμήθηκε με το φίλο μου το Νικ, απλά γιατί ζήλεψε που με είδε με την Κέλη! Δεν πειράζει όμως, έτσι μου άνοιξε τα μάτια για να δω τι είναι και αυτός και αυτή! Αλλά αυτός θα το πληρώσει αυτό που μου έκανε, πολύ σύντομα μάλιστα.
– Και η άλλη; Ποια είναι;
– Η Κέλη που σου έλεγα τόσο καιρό.
– Ερωτεύτηκες την πατσαβούρα! Ήμαρτον!
– Μην την λες πατσαβούρα, δεν την ξέρεις! Έχει φοβερό κορμί και είναι υπέροχος χαρακτήρας!
– Άντε ρε, με το μπάζο. Αυτή πήγες και ερωτεύτηκες;!
– Μα γιατί την βρίζεις; Δεν την ξέρεις!
– Εσύ μου τα έλεγες ρε χαζό, πόσο μπάζο είναι κτλ.
– Δε σου έλεγα ότι είναι μπάζο, σταμάτα είναι υπέροχη σου λέω! Αν δεν πιστεύεις κοίτα!

Γράφοντας αυτά ο Ρόμπερτ, στέλνει μέσω MSN στην Κάτια, τις δύο γυμνές φωτογραφίες που του είχε στείλει το προηγούμενο βράδυ η Κέλη.

– Ω, σου έστειλε γυμνές φωτογραφίες! Χα χα χα χα χα!
– Ναι, είδες τι όμορφο που είναι το μικρό μου;
– Χα χα χα χα! Ναι, ναι!
– Τι γελάς μωρέ;
– Τίποτα, τίποτα! Απλά, δεν περίμενα να είναι τόσο τολμηρή, με βάση πάντα αυτά που μου λες για εκείνη!
– Δεν είναι, εγώ την πίεσα πολύ!
– Εγώ πάντως, δεν πιστεύω ότι πρέπει να ξεχάσεις την Νάντια, μάλλον ο άλλος φταίει, την βρήκε σε αδύναμη στιγμή που ζήλευε την Κέλη και την παρέσυρε. Μάλλον, η κοπέλα δεν μπορεί να εκφράσει αυτά που νιώθει για σένα.
– Λες;

Του Ρόμπερτ η διάθεση έχει αλλάξει για μια ακόμα φορά. Τώρα πια δεν είναι σίγουρος για τις αποφάσεις του. Τελικά, ίσος, η Νάντια να τον αγαπά. Όμως, μέσα στο μυαλό του φαίνεται η Κέλη να έχει κερδίσει μια θέση. Μια θέση, που κάνει ακόμα πιο δύσκολο για εκείνον να πάρει αποφάσεις, καθώς είναι σίγουρο ότι έχει καταφέρει με τον τρόπο της να διεισδύσει και στην καρδία του.

Πίσω στο γραφείο, ο Νικ φαίνεται να έχει πείσει το Μαϊκλ, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι δεν έχει σχέση με το φόνο του Σμιθ. Η διάθεση τους είναι καλύτερη πιο ευχάριστη, τότε ο Μαϊκλ αποφασίζει να πάρει ένα ρίσκο.

– Νικ να σε ρωτήσω κάτι;
– Ότι θέλεις φίλε!
– Θα πάω στην γειτονική πόλη, να δω ένα σημαντικό πελάτη μου αύριο το πρωί. Θα σε πείραζε να πάρω μαζί μου την Έμιλη στο ταξίδι; Ξέρεις πόσο πολύ βοηθάει, να έχεις μια ωραία γυναίκα δίπλα σου, σαν γραμματέα, όταν κάνει τέτοια ταξίδια!
– Ναι, αν μου υποσχεθείς κάτι!
– Ότι θέλεις, πες μου.
– Να ξέρεις κάθε στιγμή που βρίσκεται και τι κάνει. Για να είμαι και εγώ σίγουρος.
– Οκ, κανένα πρόβλημα!

Ανοίγοντας η πόρτα του γραφείου, η Έμιλη βλέπει το Μαϊκλ να είναι καλά, τον αδερφό της να είναι ευδιάθετος και της ξεφεύγει ένας αναστεναγμός ανακούφισης. Τότε ο Μαϊκλ, τη ρωτά αν θα ήθελε να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του, λέγοντας της παράλληλα ότι συμφωνεί και ο αδερφός της. Προσπαθώντας να κρύψει την χαρά που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της, η Έμιλη απαντά ότι, αφού δεν έχει πρόβλημα ο αδερφός της, δεν έχει και εκείνη.
Με το που κλείνει η πόρτα πίσω από το Νικ, η Έμιλη τινάζετε όρθια από το γραφείο της και ορμά στη αγκαλιά του Μαϊκλ.

– Μωρό μου, μωράκι μου! Θα περάσουμε τη νύχτα μαζί! Αχ είσαι μοναδικός! Αλήθεια πιο πελάτη θα πάμε να δούμε;
– Κανέναν χαζό! Δε σου είπα ότι, ακόμα και αν δεν έχουμε ταξίδια στο πρόγραμμα, θα φροντίζω εγώ να έχουμε; Απλά ήθελα να σε έχω λίγο δίπλα μου, χωρίς το άγχος και να περάσουμε το βράδυ μαζί.

Ξαφνικά το πρόσωπο της σκοτεινιάζει, τη θέση της ευτυχίας έχει τώρα πάρει η θλίψη. Είναι τόσο έντονο που ο Μαϊκλ το παρατηρεί αμέσως.

– Καρδούλα μου τι έπαθες τώρα;
– Φοβάμαι.
– Φοβάσαι;
– Φοβάμαι ότι κάνουμε ένα τεράστιο λάθος! Δεν ξέρω γιατί αλλά ο αδερφός μου σε εμπιστεύεται υπερβολικά. Αν μάθει για μας; Ω θεέ μου, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι! Δε θέλω να πάθεις κάτι καταλαβαίνεις;
– Σταμάτα χαζό να σκέπτεσαι έτσι, άλλωστε κάποια στιγμή θα πρέπει να του το πούμε.
– Όχι, σε παρακαλώ όχι!
– Καλά, καλά ματάκια μου, ηρέμισε σε παρακαλώ!

Η Έμιλη βρίσκετε στην αγκαλιά του, η συναισθηματική της φόρτιση είναι απίστευτη. Τον αγκαλιάζει με δύναμη, σαν να εξαρτάτε η ζωή της από αυτό, δάκρυα κυλούν στο πρόσωπο της.

– Σ’ αγαπώ! Δεν ξέρεις τι σημαίνεις για μένα! Δεν μπορείς καν να φανταστείς. Σ’ αγαπώ!
– Και εγώ σ’ αγαπώ μωρό μου. Ήθελα να στο πω από το πρώτο μας βράδυ! Αλλά θα ακουγόταν σαν ψέμα!

Ενώ αυτά συμβαίνουν, στην άλλη πόλη που βρίσκετε η Κέλη έχει μόλις τελειώσει η πρώτη μέρα της δίκης και ο Πίτερ έχει πιάσει την κουβέντα μαζί της. Την ενημερώνει ότι εκείνος και ο Κρίστοφερ πιστεύουν ότι θα πρέπει εκείνη να ανέβει στο βήμα και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας της. Η Κέλη από την πλευρά της, γνωρίζοντας ότι μπορεί να παίζεται το αποτέλεσμα της δίκης, από αυτή την παρουσίαση, είναι κάπως διστακτική!

– Κέλη, τα πράγματα είναι απλά, αν θέλεις να δουλέψουμε σαν συνέταιροι στο μέλλον, θα πρέπει να μας δείξεις ότι, εκτός από τις ικανότητες, έχεις και τα κότσια που απαιτούνται στην δουλεία που κάνουμε. Καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι;
– Έχετε δίκιο κ. Πίτερ, έχετε δίκιο. Θα την κάνω την παρουσίαση, μην ανησυχείτε.
– Και κάτι ακόμα, σταμάτα πια αυτό το κύριε. Απλός Πίτερ για σένα.
– Όπως θέλετε κυρ.. ουπς, Πίτερ.

Η Κέλη ξαφνικά αισθάνεται κάπως περίεργα, είναι η πρώτη φορά που ο Πίτερ ξεφεύγει από την τυπική επικοινωνία και απευθύνεται σε εκείνη με πιο φιλικό τρόπο.

Η ώρα είναι σχεδόν 4, όταν ο Μαϊκλ λέει στην Έμιλη να πάρει ένα ταξί, να πάει σπίτι να ετοιμάσει μερικά πράγματα για το ταξίδι. Θα είναι μόνο για μια μέρα, όποτε δε θα χρειαστεί και πολλά, εκείνος έχει ήδη τα πράγματα που χρειάζεται στο αυτοκίνητο του. Η Έμιλη του λέει ότι δε θα χρειαστεί περισσότερο από 1 ωρίτσα, οπότε θα συναντηθούν ξανά στο γραφείο και φεύγει.

Ο Μαϊκλ χαζεύει από την τζαμαρία τον κόσμο που περνά, όταν βλέπει την Έμιλη να βγαίνει από το κτήριο. «Το μωρό μου» σκέπτεται και ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του. Εκείνη στέκεται στην άκρη του δρόμου, σαν να περιμένει κάποιο ταξί να περάσει, όταν σταματά μπροστά της μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, είναι η ίδια μηχανή που ήταν έξω από το σπίτι της το προηγούμενο βράδυ. Ανταλλάσουν μερικές κουβέντες με τον οδηγό και στη συνέχεια η Έμιλη απομακρύνεται. Κάνει νόημα σε ένα ταξί, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από εκεί, επιβιβάζεται και φεύγει. Ο Μαϊκλ, από την άλλη,  άρχισε να αναρωτιέται ποιος ήταν αυτός στην μηχανή που μίλαγε μαζί της. «κανένας γνωστός της θα είναι» σκέπτεται, επιστρέφοντας στο γραφείο του.

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]


VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 18], 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.