0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 11]

Posted by gtm on 18 August 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
42-20574269

Μεγάλοι έρωτες…

Η ώρα είναι σχεδόν 6 όταν η Κέλη ξυπνά στην αγκαλιά του Ρόμπερτ. Με το που τα μάτια της ανοίγουν ένα χαμόγελο ευτυχίας είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, αν και τίποτα σεξουαλικό δεν ολοκληρώθηκε το προηγούμενο βράδυ, εκείνη νιώθει τόσο όμορφα, τόσο διαφορετικά. Σηκώνετε με αργές κινήσεις για να μην τον ξυπνήσει και φορά τα ρούχα της, στη συνέχεια πλησιάζει αργά το Ρόμπερτ και δίνοντας του ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο του ψιθυρίζει «Μωρό μου, πρέπει να πάω στο γραφείο. Θα τα πούμε αργότερα. Πάρε με όταν ξυπνήσεις οκ;»
«μμμ, ναι, ναι»
ακούγετε να της λέει μέσα στον ύπνο του.

Τώρα, η Κέλη σκέπτεται ότι θα πρέπει να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να προλάβει, να πάει σπίτι, να αλλάξει και να είναι στην ώρα της στο γραφείο. Στην διαδρομή προς το σπίτι της προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση σε αυτό που έγινε το προηγούμενο βράδυ, αλλά είναι τόσο ερωτευμένη που μόνο μια εξήγηση μπορεί να δώσει.
«Ο γλυκούλης μου, είχε τόσο άγχος για να είναι τέλειος μαζί μου, που του δημιούργησα πρόβλημα» και με τη σκέψη αυτή το χαμόγελο, που έτσι κι αλλιώς είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της από την ώρα που ξύπνησε, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Στο κέντρο της πόλης και στο γραφείο του Μαϊκλ, υπάρχει μια μικρή αναστάτωση. Αρώματα, λουλούδια και ότι θα μπορούσε να κάνει ένα χώρο όμορφο, όλα βρίσκονται εκεί. Έχει πάει από πολύ νωρίς και τακτοποιεί το χώρο, θέλει όλα να είναι τέλεια όταν θα έρθει εκείνη. Είναι σίγουρος ότι δεν έχει ξανανιώσει άλλη φορά έτσι και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, τίποτα να μην υπάρχει που να μπορεί να χαλάσει αυτό τον έρωτα που γεννιέται.

Πίσω στο σπίτι της, η Κέλη είναι σχεδόν έτοιμη να φύγει για το γραφείο. Είναι αυτή η στιγμή της ημέρας, της κάθε ημέρας εδώ και μήνες, που μια σχεδόν καταθλιπτική διάθεση την καταβάλει. Όλο αυτό το διάστημα, από τότε που χώρισε από την προηγούμενη σχέση της, κάθε πρωί το ίδιο πρόβλημα. Όταν παρατηρεί τον εαυτό της στον καθρέπτη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής της,  δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα τελευταία λόγια που της είχε πει τότε «Πως θα μπορούσα ποτέ να σε αγαπήσω πραγματικά κακομοίρα μου; Έχεις δει ποτέ τον εαυτό σου στον καθρέπτη;».

Όμως σήμερα κάτι είναι διαφορετικό. Ναι μεν η σκέψη επέστρεψε, αλλά αυτή τη φορά η Κέλη χαμογελά πονηρά στον καθρέπτη της, φτιάχνει την τελευταία τούφα από τα μακριά ξανθά μαλλιά της και καθώς φεύγει, μια φράση που βγαίνει από τα χείλια της σπάει την ηρεμία του δωματίου «Fuck You!».

Η ώρα έχει πάει σχεδόν 9 και ο Μαϊκλ στο γραφείο του κάθετε σε αναμμένα κάρβουνα καθώς περιμένει από στιγμή σε στιγμή να μπει από την πόρτα η Έμιλη. Ξαφνικά ακούγετε ένα απαλό χτύπημα στην πόρτα.
«Παρακαλώ» λέει ο Μαϊκλ με τρεμάμενη φωνή καθώς η καρδιά του έχει αρχίσει να χτυπά ανεξέλεγκτα. Ανοίγει η πόρτα και στο γραφείο μπαίνει ένας πραγματικός άγγελος. Έτσι ήταν στα μάτια του η Έμιλη εκείνη τη στιγμή, ένας πραγματικός άγγελος. Όταν την είχε δει εκείνο το βράδυ στην καφετέρια ήταν πολύ πρόχειρα ντυμένη, καθώς δεν ήταν στο πρόγραμμά της να πάει για καφέ ή κάπου αλλού. Τώρα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα ήξερε που θα πήγαινε και ήξερε επίσης ότι εκεί θα είναι εκείνος. Εκείνος που της είχε αγγίξει την ψυχή μονάχα με το βλέμμα του και όπως κάθε γυναίκα που σέβεται το θηλυκό της χαρακτήρα είχε μετατρέψει τον εαυτό της σε μια μαγική εικόνα.

– Καλημέρα!
– Ε, ε, ε, καλημέρα άγγελε μου!

Είναι προφανές ότι ο Μαϊκλ τα έχει χαμένα από το θέαμα. Ήξερε ότι όταν μια γυναίκα ξέρει να περιποιηθεί τον εαυτό της, μπορεί να τονίσει την εξωτερική της ομορφιά, αλλά αυτό που είχε μπροστά του ήταν πέρα από κάθε όνειρο του.
Η Έμιλη βλέποντας τον ότι δεν μπορεί, όχι απλά να σηκωθεί από την καρέκλα του αλλά ούτε μια λέξη να αρθρώσει, τον πλησιάζει τον τραβάει στην αγκαλιά της και τον φιλά με πάθος.

– Μπορούμε τώρα να δουλέψουμε και να ηρεμίσουμε λιγάκι.
Του λέει χαμογελώντας μόλις τελειώνει το φιλί τους. Αμέσως και οι δύο ξεσπούν σε δυνατά γέλια.
– Τι να κάνω μικρό μου που συνέχεια μου είσαι όλο εκπλήξεις! Που να φανταστώ ότι θα έμπαινε στο γραφείο μου ένας άγγελος;
– Μαϊκλ, θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή.
– Ότι θέλεις μωρό μου!
– Όταν θα είμαστε στη δουλειά θα δουλεύουμε. Οκ; Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι σε εκμεταλλεύομαι ή να νιώσεις εσύ έτσι.
– Καλά, καλά μην τα σκέπτεσαι τώρα αυτά.
– Υποσχέσου το αλλιώς θα φύγω!
– ΟΚ θα δουλεύεις και με το παραπάνω το μισθό σου. Εντάξει αγρίμι μου;

Ο Μαϊκλ θυμόταν από μικρή την Έμιλη πόσο ατίθασο και ελεύθερο πλάσμα ήταν και πάντα το θαύμαζε αυτό όταν το έβλεπε σε γυναίκες.
– Ωραία τι θα έλεγες τώρα να σου δείξω τι δουλειές θα κάνεις εδώ και μετά να πάμε για ένα καφεδάκι στο καφέ εδώ παρακάτω;
– Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό σήμερα. Ο αδερφός μου, μου είπε το πρωί ότι θα περάσει από δω να μιλήσετε για δουλειές.
– Α Οκ, ας αρχίσουμε λοιπόν με την εκπαίδευση σου.

Καθώς οι ώρες περνούν, η Έμιλη εκπλήσσει για μια ακόμα φορά τον Μαϊκλ, με το πόσο γρήγορα και εύκολα αφομοιώνει την κάθε πληροφορία που της μεταφέρει. Μοιάζει απίστευτό αλλά στο πρόσωπο της έχει βρει εκτός από την τέλεια γυναίκα και την τέλεια συνεργάτιδα για το γραφείο του.

Στο διαμέρισμα του ο Ρόμπερτ μόλις έχει ξυπνήσει, έχει κάνει ένα καφεδάκι και βρίσκεται αραχτός μπροστά στον υπολογιστή του, όταν βλέπει την Κάτια online.
– Έλα ρε Κάτια, καλημέρα. Που ήσουνα εχθές και σε έψαχνα;
– Είχα μια δουλειά και δεν μπορούσα να μπω. Έγινε τίποτα με το θέμα;
– Ναι, ναι πάρα πολλά.

Ο Ρόμπερτ αρχίζει να εξιστορεί τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ. Για τα ερωτικά λόγια που της έλεγε πριν φτάσουν στο σπίτι του όπως και για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά στην κρεβατοκάμαρα. Τότε η Κάτια ξεσπά σε γέλια γράφοντας τουλάχιστον 6-7 γραμμές με χαχαχαχαχα.

– Καλά γελάς; Έγινα ρόμπα και γελάς; Σε νόμιζα για φίλη μου!
– Έλα, έλα συγνώμη έχεις δίκιο δεν είναι για γέλια! Ευτυχώς δηλαδή που δεν ακολούθησες τη συμβουλή μου να μην της πουλήσεις ερωτόλογα, γιατί φαντάζεσαι να ήταν απλός sex και να γινόταν αυτό; Χαχαχαχαχαχα
– Θα σταματήσεις επιτέλους; Δεν είναι αστείο! Αν ξαναγελάσεις δε θα σου ξαναμιλήσω!
– Οκ, οκ συγγνώμη και πάλι. Εκείνη πως αντέδρασε; Πως το πήρε;
– Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν είναι τίποτα, θα μου περάσει και θα το κάνουμε μια άλλη φορά. Έμεινε και στο σπίτι και κοιμήθηκε μαζί μου.
– Υπέροχα! Είναι σίγουρα τσιμπημένη μαζί σου! Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις την άλλη να ζηλέψει. Να βρεις που θα είναι απόψε και να πας εκεί. Αλλά φρόντισε να μην καθίσετε στο ίδιο τραπέζι ώστε να έχεις ελεύθερο το πεδίο να δράσεις!
– Λες ε; Να δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος.
– Αχ μην μου πεις ότι άρχισες να ερωτεύεσαι την πατσαβούρα θα τρελαθώ!
– Όχι, όχι εγώ την Νάντια θέλω, την Νάντια ονειρεύομαι αλλά γιατί τη λες πατσαβούρα την κοπέλα δεν την ξέρεις.
– Εσύ μου το είπες την προηγούμενη φορά, θα με τρελάνεις;
– Εγώ; Χμμ δεν το θυμάμαι αυτό. Τέλος πάντων, πρέπει να βρω ένα τρόπο να μάθω που θα είναι η Νάντια το βράδυ. Να την πάρω τηλέφωνο;
– Α είσαι τελείως στόκος! Είναι δυνατόν να την πάρεις τηλέφωνο; Να της πεις δηλαδή τι; Που θα είσαι να έρθω να σου κάνω ζήλια; Αμάν βρε Ρόμπερτ, Αμάν!
– Χα! Δεν θα πιστέψεις τι έγινε μόλις τώρα! Η Νάντια άλλαξε το status στο Facebook σε «Ελπίζω απόψε στου Τζέικοπ ο Dj να παίξει καλή μουσική». Ξέρω που είναι αυτό. Είναι καφετέρια που πηγαίνει συχνά! Σε αφήνω να πάρω τηλέφωνο την άλλη να κανονίσω. Θα την κάνω να σκάσει απόψε!
– Άντε καλό μου καλή επιτυχία! Κράτα με ενήμερη.

Ο Ρόμπερτ αρπάζει το κινητό του και με γρήγορες κινήσεις ψάχνει να βρει το τηλέφωνο της Κέλη.

– Έλα μωρό μου ξύπνησες;
– Ναι, ναι να σου πω πάμε για καφέ το απόγευμα στου Τζέικοπ; Υποθέτω ξέρεις που είναι.
– Ναι ξέρω, καλά είναι ανάγκη να πάμε εκεί; Να το κανονίσουμε το απόγευμα αυτό;
– Όχι! Καλά γιατί μου τη σπας τώρα; Εγώ εκεί θέλω να πάω σήμερα!
– Καλά μωρό μου, καλά. Ότι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα. Σου έλειψα λιγάκι;
– Ναι, ναι πολύ. Πρέπει να σε αφήσω χτυπά το κουδούνι μου.

Η Κέλη εμφανώς προβληματισμένη κλείνει το τηλέφωνο. «γιατί ήταν τόσο απότομος; Τόσο ψυχρός μαζί μου; Μπα η ιδέα μου ήταν».
Από την άλλη πλευρά ο Ρόμπερτ κλείνοντας το τηλέφωνο τρίβει τα χέρια του και μονολογεί « Θα σκάσει από τη ζήλια της!»

Πίσω στο γραφείο του Μαϊκλ ο Νικ έχει ήδη φτάσει και μιλάνε.
– Λοιπόν Μαϊκλ, θέλω να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα για δουλειά. Έμιλη, πήγαινε στο άλλο δωμάτιο, στο γραφείο σου και κλείσε και την πόρτα!
– Γιατί; Μυστικά έχεις από εμένα;
– Έλα τώρα που θα πιάσουμε και κουβέντα! Πήγαινε στο άλλο δωμάτιο που θέλουμε να μιλήσουμε σαν άντρες.
– Έμιλη, έλα σε παρακαλώ πήγαινε μέσα, δεν έγινε και τίποτα ο αδερφός σου είναι προφανές ότι θέλει να μιλήσουμε οι δυο μας.
– Καλά!

Εμφανώς εκνευρισμένη η Έμιλη, φεύγει και κλείνει την πόρτα πίσω της.

– Μπράβο, μπράβο! Έτσι να της πάρεις τον αέρα από την αρχή γιατί αλλιώς θα σε καβαλήσει κακομοίρη μου. Λοιπόν στο θέμα μας. Το ποσό που πρέπει να «καθαρίσει» είναι σε πρώτη φάση 500.000 ευρώ.
– 500.000 ευρώ; Τι είναι αυτά που μου λες ρε Νικ; Που έχεις μπλέξει; Είναι δυνατόν να είναι μόνο από τα κλαμπ τόσα μαύρα λεφτά;
– Έ, Ναι σου λέω τώρα δε με πιστεύεις; Αμάν η καχυποψία σου ρε Μαϊκλ.

Εκείνη τη στιγμή, την κουβέντα διακόπτει ένα τηλεφώνημα.
– Παρακαλώ; Ποιος είναι;
– κ. Μαϊκλ ο Σμίθ είμαι, για το θέμα που μιλήσαμε εχθές
– Α, κ. Σμίθ, έχετε κιόλας αυτό που σας ζήτησα;
– Όχι. Πήρα να σας πω απλά ότι το θέμα είναι ποιο περίπλοκο από ότι νόμιζα και θα χρειαστώ μερικές μέρες παραπάνω.
– Οκ κανένα πρόβλημα.
– Εντωμεταξύ κ. Μαϊκλ οφείλω να σας ενημερώσω, προς θεού μην κάνετε καμία επαγγελματική κίνηση με αυτό το πρόσωπο, τα στοιχεία που έχω μέχρι τώρα δείχνουν ότι θα μπείτε σε μεγάλους μπελάδες.
– Οκ. κ. Σμίθ, θα περιμένω νέα σας. Γεια σας!

– Πελάτης;
– Ε; τι είπες Νικ δεν άκουσα;
– Λέω πελάτης;
– Ναι, ναι μια περίεργη περίπτωση. Τι λέγαμε;
– Λέγαμε ότι θα με βοηθήσεις να λύσω το πρόβλημα που έχω με τα 500.000 ευρώ. Έτσι δεν είναι φιλαράκι μου;

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]


VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 11], 9.5 out of 10 based on 4 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.