0

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 10]

Posted by gtm on 16 August 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Μεγάλοι έρωτες…

Μεγάλοι έρωτες…

Ο Μαϊκλ μόλις έχει συνειδητοποιήσει το τραγικό λάθος που έχει κάνει. Αν ο αδερφός της Έμιλη μάθαινε πως δεν ήταν μαζί του το απόγευμα και εκείνος την κάλυψε, όλα θα είχα φτάσει σε άδοξο τέλος. Θα ήταν πρακτικά αδύνατον να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Νικ.

Έχουν περάσει μερικά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ανακάλυψε το λάθος, όταν αρπάζει το κινητό και καλεί τον Νικ.

Ο Νικ, τη στιγμή που χτυπά το τηλέφωνο, προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Μαϊκλ να μην πει για τη δουλεία στην Έμιλη. Δεν έχει ακόμα πάει το μυαλό του ότι η αδερφή του δεν πήγε καν στο γραφείο και ο φίλους του την κάλυψε.

– Έλα Μαϊκλ, την κουβέντα σου είχαμε με την Έμιλη. Θέλεις κάτι;
– Ναι Νικ, ξέχασα να σου πω κάτι το απόγευμα που μιλήσαμε. Δεν είπα στην  Έμιλη τίποτα για τη δουλειά, γιατί πίστευα ότι είναι καλύτερα να της το πεις εσύ πρώτος, ώστε αν δεν θέλει να έρθει να δουλέψει εδώ, να μην έρθει σε δύσκολη θέση μαζί μου, καταλαβαίνεις!
– Α μάλιστα, έτσι εξηγείται.
– Τι πράγμα Νικ;
– Τίποτα, τίποτα Μαϊκλ μην ανησυχείς θα τα πούμε αύριο, όλα καλά φίλε μου.

Ο Νικ καληνυχτίζει το φίλο του και φανερά ανακουφισμένος και ήρεμος πια στρέφεται ξανά πως της αδερφή του.

– Ο Νικ ήταν.
– Ναι το κατάλαβα τι ήθελε;
– Τίποτα σημαντικό. Αλλά αυτό που θα ακούσεις, νομίζω πως θα σου αρέσει!
– Τι είναι πάλι Νικ;
– Μίλησα με τον Μαϊκλ το πρωί και χρειάζεται μια γραμματέα στο γραφείο του. Συμφωνήσαμε λοιπόν, αν και εσύ το θέλεις, να πας και να δουλέψεις μαζί του. Τι λες;
– Αδερφούλη μου; Δε μου κάνεις πλάκα; Ε;
– Όχι βέβαια!
– Σ αγαπώ, σ΄ αγαπώ, σ΄αγαπώ!!! Τώρα μπορώ να πιάσω και ένα διαμέρισμα δικό μου στο κέντρο!
– Ε ε μην τρέχεις! Άσε να δούμε πως θα τα πας.
– Καλά αδερφούλη μου!

Είναι φανερό από τη λάμψη στο πρόσωπο της, ότι αυτά τα νέα την έκανα να νιώσει ευτυχισμένη. Όχι μόνο θα μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει λίγη αυτονομία, αλλά θα μπορεί και να είναι κοντά στον Μαϊκλ.

Πίσω στο εστιατόριο «ουτοπία» το ζευγάρι μας είναι πλέον αγκαλιασμένο και τα παθιασμένα φιλιά εναλλάσσονται το ένα το άλλο. Είναι φανερό στα μάτια της, αλλά και στον τρόπο που ανταποκρίνεται το σώμα της, ότι η Κέλη είχε πολύ καιρό να νιώσει έτσι. Καθώς ο Ρόμπερτ ζητά το λογαριασμό, η Κέλη δείχνει ερωτευμένη και παθιασμένη όσο ποτέ, κρατά αγκαλιά το μπράτσο του, σαν μικρό κοριτσάκι που ερωτεύτηκε για πρώτη φορά.

Καθώς βγαίνουν από το μαγαζί, ο Ρόμπερτ της ζητά να πάνε από το σπίτι του για ένα ακόμα ποτό. Εκείνη ξέρει, αυτό το ποτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά πρόσκληση για να περάσουν το βράδυ μαζί. Αλλά να βρεθεί στο κρεβάτι κάποιου από το πρώτο ραντεβού; Είναι κάτι που δεν θα το έκανε ποτέ! Όμως την έχουν αγγίξει τόσο πολύ τα λόγια του και η συμπεριφορά του όλο το βράδυ, που νιώθει ανίσχυρη να αρθρώσει λόγο, πόσο μάλλον να πει όχι. Όποτε, συμφωνεί και μπαίνουν στο αυτοκίνητο της ξεκινώντας για το σπίτι του.

Στη διαδρομή ο Ρόμπερτ έχει αρχίσει να νιώθει περίεργα. Κατά βάθος δεν είναι τέτοιος τύπος, δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί μια γυναίκα μόνο και μόνο για να κάνει sex μαζί της. Καθώς πλησιάζουν προς το σπίτι το άγχος τον έχει καταβάλει, είναι πλέον καθαρό ότι δεν θέλει να την πληγώσει, εξάλλου είναι τόσο καλή, τόσο όμορφη και του έχει φερθεί με τόσο γλυκό τρόπο.

Σαν φάντασμα που στοιχειώνει έρημα σπίτια, στο μυαλό του ξαφνικά έρχεται μια φράση που του είχε πει η Κάτια «Για να μπορέσεις να κατακτήσεις την Νάντια, πρέπει να την κάνεις να ζηλέψει, πρέπει να δει μια άλλη γυναίκα ερωτευμένη μαζί σου!». Ένας μικρός αναστεναγμός βγαίνει από τα στήθια του. «αχ! Η Νάντια» εκείνη θέλει, εκείνη ονειρεύεται, εκείνη αγαπά, για εκείνη θα έκανε τα πάντα.

Έχουν φτάσει στο σπίτι όταν πλέον το παίρνει απόφαση, στον πόλεμο για την αγάπη θα υπάρχουν και παράπλευρες απόλυες και αυτές θα είναι η Κέλη. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, ο Ρόμπερτ ζητά από την Κέλη να μείνει για λίγο στο χολ, εκείνη συμφωνεί και του ζητά αντί να περιμένει, να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Λίγο μετά η φωνή της ακούγετε από το βάθος του χολ.

– Να έρθω;
– Ναι, ναι έλα

Μπαίνοντας η Κέλη στο καθιστικό, βρίσκεται μπροστά σε ένα απίστευτα όμορφο θέαμα. Όλα τα φώτα είναι κλειστά, το μόνο που φωτίζει το χώρο είναι τα δεκάδες κεριά διάσπαρτα στο χώρο, το κόκκινο χρώμα από τα δύο ποτήρια κρασί που έχει βάλει ο Ρόμπερτ στο τραπέζι, μοιάζει να χορεύει ένα περίεργο χορό, ένα ερωτικό χορό με τις φλόγες απ’ τα κεριά. Ενώ τα κόκκινα ροδοπέταλα, που βρίσκονται απλωμένα στο τραπέζι, ολοκληρώνουν αυτή την εκπληκτική, πραγματικά εικόνα.

– Αμάν, τι είναι όλα αυτά.
Ρωτά εκστασιασμένη από το θέαμα που βλέπει
– Για μας τα έκανα, δεν σου αρέσουν;
– Είναι υπέροχα. Εσύ είσαι υπέροχος!

Ο Ρόμπερτ χωρίς να χάσει χρόνο την παίρνει στην αγκαλιά του και την φιλά παθιασμένα.

– Σε θέλω σαν τρελός.
Της λέει ψιθυριστά στο αυτί καθώς τη φιλά στο λαιμό!
– και εγώ, και εγώ μωρό μου.

Χωρίς να τους νοιάζει πλέον το κρασί που βρίσκετε στα ποτήρια, ο Ρόμπερτ τραβά την Κέλη προς την κρεβατοκάμαρα και όλα δείχνουν ότι θα περάσουν μια όμορφη ερωτική βραδιά.

Στο σπίτι του Νικ από την άλλη, η αδερφή του μετά τα καταπληκτικά νέα που της είπε ο αδερφός της, βρίσκετε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και παίρνει κρυφά το Μαϊκλ τηλέφωνο.

– Μωρό μου, τι είναι αυτά που μου είπε ο αδερφός μου; Θα δουλεύω στο γραφείο σου; Είναι καταπληκτικό θα είμαστε όλη μέρα μαζί, είμαι ενθουσιασμένη!
– Ναι μικρό μου, είναι πολύ όμορφο και μην ξεχνάς ότι σαν γραμματέα μου, θα μπορώ να σε παίρνω μαζί μου και σε διάφορα ταξίδια που θα χρειαστεί να κάνω. Αλλά ακόμα και να μην χρειαστεί, θα δημιουργήσω εγώ δικά μας! Σε λατρεύω μικρό και μου λείπεις τρομερά!
– Και εμένα μου λείπεις, ανυπομονώ να σε δω αύριο. Ωχ έρχεται ο αδερφός μου πρέπει να σε κλείσω!
– Έμιλη κοιμάσαι; Μπορώ να μπω;
– Έλα αδερφούλη μου, τι θέλεις; Δεν κοιμάμαι.
– Επειδή πήρα την πρωτοβουλία χωρίς πραγματικά να σε ρωτήσω, αν δεν θέλεις να δουλέψεις με τον Μαϊκλ, δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πλέον αρκετά χρήματα στην οικογένεια δε χιάζεται να δουλέψεις.
– Αδερφούλη μου, ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ, άλλα πρέπει να κάνω κάτι μόνη μου καταλαβαίνεις; Η δουλειά με το Μαϊκλ είναι η αρχή. Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ που κατάλαβες επιτέλους την ανάγκη μου και φρόντισες για μένα.
– Οκ αυτό ήθελα μόνο να ξέρω. Άντε για ύπνο τώρα, το πρωί είναι η πρώτη σου μέρα στη δουλειά.

Καθώς ο Νικ φεύγει από το δωμάτιο, η Έμιλη έχοντας το μαξιλάρι αγκαλιά, χαμογελά πονηρά, καθώς φαντάζεται όμορφες ερωτικές στιγμές μαζί με το Μαϊκλ. Στιγμές σαν αυτές που ζουν στο διαμέρισμα του, ο Ρόμπερτ και η Κέλη.

Η μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα;

Πίσω στην κρεβατοκάμαρα, το ζευγάρι δεν κάνει έρωτα, αλλά μιλά. Κάτι προφανώς έχει πάει πολύ στραβά.

– Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο σου λέω, είναι απίστευτο!
– Ηρέμισε δεν πειράζει, θα γίνει κάποια άλλη στιγμή, μην αγχώνεσαι έλα στην αγκαλιά μου.
– Γιατί δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε χωρίς προφυλακτικό; Ίσως χωρίς, να μην υπάρχει πρόβλημα!
– Σε παρακαλώ, μην με πιέζεις για κάτι τέτοιο, σου εξήγησα είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Φοβάμαι πάρα πολύ την εγκυμοσύνη και αν συμβεί, δεν θα κάνω για κανένα λόγο έκτρωση. Θες να γίνεις ξαφνικά πατέρας;
– Όχι βέβαια!

Καθώς προσπαθεί να ηρεμήσει ο Ρόμπερτ, παλεύει μέσα του να καταλάβει γιατί. Ενώ χωρίς το προφυλακτικό, είχε στύση κανονικά, με το που προσπαθούσε να το φορέσει, υπήρχε πρόβλημα. Είχε αρχίσει να αγχώνεται, βαθιά μέσα του δεν μπορεί να καταλάβει αν είναι οργανικό πρόβλημα ή το άγχος και το μπερδεμένο του μυαλό είναι οι λόγοι για αυτό το αποτέλεσμα.

Ένα όμως είναι σίγουρο, για μια ακόμα φορά θαυμάζει τον τρόπο που η Κέλη χειρίστηκε το θέμα. Τρομάζει, και μόνο στην ιδέα, για το πώς θα αντιδρούσαν οι άλλες σχέσεις που είχε μέχρι σήμερα. Μέσα του ξέρει, θα έφευγαν γελώντας από κοντά του. Η Κέλη όμως, κατάφερε να τον κάνει να νιώσει μοναδικός, ξεχωριστός. Κατάφερε όμως και να κερδίσει το πάθος του για την Νάντια;

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]


VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα... [Part 10], 9.8 out of 10 based on 5 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.