4

Ξέρεις πως κάνουν Έρωτα/SEX;

Posted by gtm on 12 August 2009 in Προβληματισμοί |
'Aτομα άνω των 18

'Aτομα άνω των 18

Το Παρακάτω κείμενο είναι για άτομα άνω των 18 αν είσαι ανήλικος κλείσε αυτή τι σελίδα τώρα!

Το κείμενο αυτό γεννήθηκε σαν ιδέα μέσα στο μυαλό μου διαβάζοντας ένα νέο κείμενο της φίλης fasionista-in-red.

Παλιότερα, και μην φανταστείτε πολύ παλιότερα, για να φτάσεις να κάνεις έρωτα (θα κάνω χρήση αυτής της λέξης εσκεμμένα και όχι από τύχη) έπρεπε να βρεις την κοπέλα να την ψήσεις, να την μαγειρέψεις, ενίοτε και να την ξεροψήσεις αν έπεφτες πάνω σε καμιά περίπτωση του στιλ «ααα εγώ πριν το 3456 ραντεβού δεν κάνω sex». Όταν τώρα έφτανε η ώρα αντλούσες ηδονή και ευχαρίστηση και από το γεγονός ότι προκαλούσες ηδονή και ευχαρίστηση. Έκανες ρε παιδί μου τον πατέρα σου να σκέπτεται «τι παιδαρά έβγαλα!» γιατί μιλούσαν για σένα με τα καλύτερα λόγια.

Αν πάλι δεν μπορούσες να βρεις κοπέλα να κάνεις έρωτα ή περίμενες να τελειώσει η αντίστροφή μέτρηση των 3456 ραντεβού, είχες την αυτοϊκανοποίηση πρόχειρη αλλά και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Έπρεπε να βάλεις το μυαλό να δουλέψει λιγάκι, άντε και κανένα περιοδικάκι και όπως λέει και ο μέγας Ασκητής μαθαίνεις τον εαυτό σου, τις ερωτικές σου ζώνες και όλα τα σχετικά.

Cyber Sex

Cyber Sex

Και ξαφνικά να σου το Internet και όλα άλλαξαν. Στην αρχή κατέβαζες ότι φωτογραφία έβρισκες γυμνή ή ημίγυμνη και πάνε τα περιοδικά, δεν τα χρειαζόσουν πια. Μετά ήρθε το IRC, το Chat όπως είναι γνωστό τώρα, με το Chat ήρθε και το Cyber-Sex, αλλά όχι άμεσα, έπρεπε να το παιδέψεις το παραμύθι λιγάκι. Σιγά σιγά λοιπόν φτάσαμε στο απίστευτο σήμερα!

Μπαίνεις σε ένα Chat με γυναίκειο όνομα και θα δεις κόσμο και κοσμάκη να σε ρωτά «έχεις κάμερα;  θες να κάνουμε sex;» τι λες ρε κατά-καημένε από πότε η μαλάκια (και συγγνώμη αλλά έχω συγχυστεί) από πότε λοιπόν η μαλακία  και μάλιστα κακής ποιότητας είναι sex; Γιατί το ποιο πιθανό αποτέλεσμα είναι να βρεθείς μπροστά στην κάμερα σου να «παίζεις τη φλογέρα σου» και τα τσογλανάκια στο Net-Cafe που κάνανε την πλάκα τους να γελάνε με την πάρτη σου.

Έρωτας!

Έρωτας!

Και κλείνοντας γιατί μεγάλωσε το κείμενο και δεν θέλω να μακρηγορώ σας έχω ένα μυστικό, εγώ όταν θέλω να κάνω έρωτα ψάχνω προφυλακτικό όχι κάμερα. Νιώστε λιγάκι ΝΙΩΣΤΕ!!! Ακόμα και όταν θα φτάσετε στο κρεβάτι με μια γυναίκα θα τελειώσετε σε 1 λεπτό, γιατί έτσι μάθατε, και θα νομίζετε ότι είστε ο γ****ας της γειτονιάς σας, αλλά αν κοιτάξεις και τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου θα δεις στα μάτια της την ερώτηση «τι έγινε αυτό ήταν;»

Τελευταίο μυστικό και κλείνω. Κανένα παφ-πουφ sex καμιά αυτοϊκανοποίηση δεν θα σας δώσει τόση ηδονή και ευχαρίστηση από αυτή που θα νιώσετε όταν κάνετε ΕΡΩΤΑ σε μια γυναίκα.VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 8.8/10 (112 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +20 (from 28 votes)
Ξέρεις πως κάνουν Έρωτα/SEX;, 8.8 out of 10 based on 112 ratings
Be Sociable, Share!

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.