2

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 30]

Posted by gtm on 4 November 2009 in «Κι όμως, την αγαπώ ακόμα...» |
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα…

Κι όμως, την αγαπώ ακόμα…

Ο Λέτοφ που παρακολουθεί τη σκηνή, γνωρίζοντας τη δύναμη που έχει ο πατέρας του Μαϊκλ καθώς και το γεγονός ότι η σύλληψη του δεν έχει καμιά βάση, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

«Αν μην είμαστε υπερβολικοί, είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Μίλλερ θέλει να μας βοηθήσει στις έρευνες μας, η κίνηση που έκανε ήταν γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να προστατεύσει την κοπέλα. Σας διαβεβαιώνω όμως, δεν υπήρχε λόγος για μια τέτοια κίνηση, δεν είμαστε τραμπούκοι, αστυνομικοί είμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα»
«Μην τα λες σε μένα, στο συνάδελφο σου πες τα!»

Ο Άντερσον, αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχει τίποτα να κερδίσει με τη σύλληψη του Μαϊκλ, του βγάζει τις χειροπέδες και φανερά ποιο ήρεμος, μετά την παρέμβαση του υπαστυνόμου, προσπαθεί να βρει τρόπο να τον πιέσει, έτσι ώστε να μάθει τι γνωρίζει για τους κάλυκες.

Ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του και προσπαθεί με διάφορες ερωτήσεις αρχικά να καταλάβει γιατί βρίσκετε στο σπίτι με την Έμιλη και για ποιο λόγο έσκαβε στον κήπο μέσα στην νύχτα. Ο Μαϊκλ από την πλευρά του, που σε άλλη περίπτωση θα ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με την αστυνομία, έχει εκνευριστεί πάρα πολύ. Αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, είναι επιθετικός και εριστικός με τον Άντερσον.

Αφού ολοκληρώνεται η έρευνα στο σπίτι και μην έχοντας βρει τίποτα το ύποπτο οι αστυνομικοί, καληνυχτίζουν το ζευγάρι και φεύγουν. Επιστρέφοντας μέσα στο σπίτι ο Μαϊκλ προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τα γεγονότα. Βασανίζεται από την ιδέα ότι μπορεί, ο Νικ τελικά να είναι ο δολοφόνους του Σμιθ και το χειρότερο, ότι η Έμιλη τον καλύπτει.

«Τελικά εμείς τι ψάχναμε στον κήπο;»
«Δεν ξέρω, πραγματικά, δεν ξέρω»
«Σε τι είναι μπλεγμένος ο αδερφός σου Έμιλη; Γιατί δε μου μιλάς;»
«Δεν ξέρω σου λέω! Δεν ξέρω! Δεν θέλω να ξέρω!!»
τα ματιά της βουρκώνουν, κάθεται στον καναπέ που είναι δίπλα της και με τα χέρια κρύβει το πρόσωπο της, δεν θέλει ο Μαϊκλ να δει τα βουρκωμένα μάτια της.
«Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον μέχρι που είναι ικανός να φτάσει, μετά από αυτό που έγινε με τον Έρικ…» μόλις αναφέρει αυτό το όνομα δαγκώνετε.
«Ποιος είναι ο Έρικ;» ρωτά με απορία εκείνος.
«Τίποτα, τίποτα ξέχασε το, βλακείες λέω, είμαι ακόμα από το σοκ» προσπαθώντας να μπαλώσει την προηγούμενη φράση της, κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, είναι πλέον προφανές, ότι η ιστορία με τον Έρικ, είναι κάτι που εκείνη δεν ήθελε να μάθει ο Μαϊκλ.
«Λοιπόν; Θα μου πεις;» την ρωτά ξανά και η έκφραση του δείχνει έναν άνδρα ενοχλημένο, προβληματισμένο, αλλά πάνω από όλα αποφασισμένο. Θέλει να μάθει ποια είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα. Εκείνη βλέποντας ότι ο Μαϊκλ δεν θα κάνει πίσω αν δε μάθει, αρχίζει να του εξιστορεί τα γεγονότα.

Ο Έρικ ήταν μπάρμαν σε ένα από τα μαγαζιά του αδερφού της, η Έμιλη τότε σύχναζε εκεί. Στα 16 της ήταν η πρώτη φορά που τον αντίκρισε, γοητευμένη από το ενδιαφέρον που της έδειχνε, δεν άργησε να πέσει στην αγκαλιά του. Η Πατρίτσια τους είδε μια βραδιά στο bar, σε τρυφερό τετ α τετ και δεν άργησε ενημερώσει το Νικ. Εκείνος, αρχικά αντέδρασε, αλλά βλέποντας την αδερφή του πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη ήταν, αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη να ζήσει τον έρωτα της. Ήταν εκείνος που ένα βράδυ Σαββάτου την έκανε γυναίκα, το ομορφότερο βράδυ της ζωής της όπως συνήθιζε να λέει, όμως σύντομα όλα θα άλλαζαν δραματικά.

Ο Έρικ άρχισε να αλλάζει. Όλα του έφταιγαν, όλα τον ενοχλούσαν πάνω της, την έβαλε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, σταμάτησε να βλέπει τους φίλους της μετά από δική του απαίτηση. Άλλαξε μέχρι και το νούμερο στο κινητό, γιατί ένας πρώην της είχε στείλει μήνυμα να βρεθούν για καφέ. Ότι όμως κι αν έκανε, δεν μπορούσε να γλυτώσει από την απίστευτη ζήλεια του. Όσο ο καιρός περνούσε μεγάλωνε, είχε πλέον μεταμορφωθεί από χαριτωμένο κοριτσάκι, σε μια πολύ όμορφη γυναίκα,  όπου κι αν πήγαινε τα κεφάλια γύρναγαν να την κοιτάξουν, αλλά εκείνη δεν ενδιαφερόταν για κανένα άλλο. Τον αγαπούσε, τον αγαπούσε πιο πολύ κι από την ίδια της τη ζωή. Το μόνο που ήθελε, ήταν να τον κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της και να κάνουν για ώρες βόλτα με την μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε.

Στη διάρκεια της περιγραφής όλων αυτών, ο Μαϊκλ έχει αρχίσει να νιώθει άβολα, ένα περίεργο αίσθημα ζήλειας για τον Έρικ έχει αρχίσει να κατακλύζει τις σκέψεις του. Όσο η Έμιλη μιλάει για αυτόν, εκείνος μπορεί να διακρίνει στα μάτια της την αγάπη που ακόμα του έχει, αυξάνοντας έτσι την ένταση της ζήλειας του, έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που δεν αντέχει και την διακόπτει.
«Και γιατί δεν είστε ακόμα μαζί, αφού ήταν τόσο υπέροχος;»

Τα μάτια της τότε βουρκώνουν, σταματά για λίγο να μιλά και χαμηλώνει το βλέμμα.
«Σ’ αγαπώ! Το ξέρεις; Το έχεις καταλάβει πόσο σ’ αγαπώ;»
Ο Μαϊκλ νιώθει μπερδεμένος, δεν είναι αυτή η απάντηση που περίμενε. Αυτό που διαισθάνεται όμως, είναι πως εκείνη τον αγαπά και πως η ιστορία του Έρικ είναι κάτι που έχει σημαδέψει τη ζωή της αγαπημένης του.
«Συγνώμη, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, συνέχισε σε παρακαλώ, θέλω να μάθω»
Αφού σκουπίζει λίγο τα μάτια της, που έχουν πλημμυρίσει με δάκρυα, εκμυστηρεύεται στον Μαϊκλ ότι ο Έρικ την είχε χτυπήσει πάνω στην έξαρση της ζήλιας του δύο φορές. Την δεύτερη φορά, ο Νικ είδε τα σημάδια πάνω της, επιβεβαιώνοντας αυτό που από καιρό είχε καταλάβει, ότι η αδερφή του περνούσε άσχημες ώρες.

Τότε ήταν η πρώτη φορά που η Έμιλη κατάλαβε μέχρι που ήταν ικανός ο Νικ να φτάσει. Άρπαξε τον Έρικ και άρχισε να τον χτυπά, τον χτύπησε τόσο πολύ, που αν δεν τον είχε σταματήσει ο Ρόναλτ που ήταν κοντά στη σκηνή, ο Έρικ μπορεί να ήταν και νεκρός σήμερα.

«Δύο μήνες στο νοσοκομείο έμεινε και δεν με άφησε ούτε να πάω να τον δω. Από τότε μου συμπεριφέρεται σαν φυλακισμένη, δε με αφήνει να κάνω βήμα χωρίς αυτόν ή κάποιον έμπιστό του. Έμμονη ιδέα του έχει γίνει ότι ακόμα βλεπόμαστε με τον Έρικ. Μόνο μαζί σου ήταν τόσο ανεχτικός από την αρχή, δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω αυτό. Πως κατάφερες να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί ακόμα απορώ!»

Ο Μαϊκλ βλέποντας ότι η Έμιλη είναι πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένη αποφασίζει να σταματήσει την κουβέντα. Παίρνει την αγαπημένη του αγκαλιά και της δίνει μερικά γλυκά φιλιά στα μάγουλα, ακριβώς κάτω από τα μάτια, σαν να προσπαθεί με τα χείλη του, να σβήσει από το πρόσωπο της τα δάκρυα και μαζί μ’ αυτά, τη θλίψη που έχει καταβάλει την ψυχή της.

Η ώρα είναι σχεδόν 6 το πρωί όταν η Κέλη αποφασίζει να σηκωθεί από το κρεβάτι και να μαζέψει τα χαρτιά της δικογραφίας, που βρίσκονται σκορπισμένα παντού. Ο καλός της Πίτερ ακόμα κοιμάται. Εκείνη προσπαθεί να μην κάνει θόρυβο, για να μην τον ενοχλήσει. Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που τελικά τους πήρε  ο ύπνος αγκαλιασμένους. Όμως, εκείνη δε θα μπορούσε να μην ξυπνήσει, το βιολογικό της ρολόι είναι πάντα σωστά ρυθμισμένο, ιδικά όταν πρόκειται για δουλειά. Σπάνια χρειάστηκε στη ζωή της ξυπνητήρι, από μικρό παιδί είχε μάθει να προγραμματίζει τον εαυτό της στο θέμα του ύπνου.

Όταν αποφασίζει να μιλήσει στον Πίτερ η ώρα έχει φτάσει 7.
«Ξύπνα υπναρά! 7 πήγε η ώρα, έχω πάρει τηλέφωνο να μας φέρουν καφέ, σε λίγο θα είναι εδώ, άντε πήγαινε να ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπο σου» είναι ευτυχισμένη. Αυτό μπορεί εύκολα κάποιος να το καταλάβει ακόμα κι από τη χροιά που έχει η φωνή της αλλά κι εκείνος δείχνει να μην έχει μετανιώσει για τίποτα από αυτά που έγινα το προηγούμενο βράδυ. Καθώς κάθονται και συζητούν περί ανέμων και υδάτων το τηλέφωνο του Πίτερ χτυπά.

«Έλα Κρίστοφερ, καλημέρα»
«Που είσαι; Πέρασα από το δωμάτιο σου και δεν σε βρήκα εκεί!»
«Είμαι με την Κέλη, πίνουμε καφέ»
«Ωχ! Πρέπει οπωσδήποτε να σου μιλήσω, έρχομαι απ’ εκεί»

Κλείνοντας το τηλέφωνο απορημένος από την συμπεριφορά του φίλου και συνεργάτη του, προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό το τόσο επείγων που έχει να του πει. Η Κέλη που βλέπει τον προβληματισμό του, τον ρωτά τι ήθελε ο Κρίστοφερ στο τηλέφωνο αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει η πόρτα χτυπά. Γνωρίζοντας ποιος είναι, πάει εκείνος να ανοίξει.

«Πρέπει να σου μιλήσω ιδιαιτέρως!»
«Έλα μέσα να μιλήσουμε»
«Όταν λέω ιδιαιτέρως εννοώ ιδιαιτέρως!»
«Καλά, καλά. Κέλη φεύγω για λίγο, εσύ ετοιμάσου για το δικαστήριο, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, έχεις να παρουσιάσεις τα στοιχεία μην το ξεχνάς…»
Ο Κρίστοφερ τον τραβάει από το χέρι διακόπτοντας τον και τον βγάζει έξω από το δωμάτιο.
«Θα μου πεις τι τρέχει; Γιατί με τραβολογάς έτσι;»
«Όχι εδώ, μπορεί να μας ακούσει κανείς, πάμε στο δωμάτιο μου»
καθώς περπατάνε στο διάδρομο ο Πίτερ που αρχικά είχε πάρει για αστείο την συμπεριφορά του φίλου του, βλέποντας τον τόσο αναστατωμένο αρχίζει να ανησυχεί. Ο Κρις ήταν πάντα η ήρεμη δύναμη στη συνεργασία τους, σπάνια τον έβλεπε κανείς αγχωμένο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο ο Πίτερ είναι πια σίγουρος ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει.

«Καταστραφήκαμε!»
«Μίλα καθαρά ρε Κρις, τι είναι αυτά που μου λες;»
«Έμαθα τι είναι το κρυφό χαρτί του εισαγγελέα. Μας την έχουν στημένη, θα μας κάνουν κομμάτια μπροστά σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. Δε θα ξαναδούμε υπόθεση μετά από αυτή την ξεφτύλα! Κι όλα αυτά γιατί επέμενες να βασιστούμε στην έρευνα που έκανε αυτή η πουτάνα!»
«Τι είναι αυτά που λες ρε Κρις; Έχεις τρελαθεί; Μίλα καθαρά! Και πρόσεχε πως μιλάς για την Κέλη»
«Να προσέχω πως μιλάω; ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΩ;! Άφησες το πουλί σου να μας παρασύρει στην καταστροφή και θα μου πεις να προσέχω πως μιλάω;!»
«Πες μου επιτέλους τι τρέχει!»
«Να ρε Μαλάκα τι τρέχει! Καμάρωσε το πουτανάκι σου!»

Ο Κρίστοφερ δίνει στον Πίτερ καμιά δεκαριά εκτυπωμένες αγγελίες από διάφορα site γνωριμιών με γυμνές φωτογραφίες της Κέλη και σε όλες το ίδιο περιγραφικό κείμενο «Αν ξέρεις πώς να υποτάξεις μια γυναίκα, είμαι έτοιμη να σου δοθώ και να κάνω ότι εσύ θέλεις αφέντη»

«Δεν είναι δυνατόν! Αποκλείεται! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν μπορεί να είναι αυτή η Κέλη»
«Είναι δυστυχώς! Τώρα ο εισαγγελέας θα μπορέσει άνετα να ισχυριστεί ότι όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι κατασκευασμένα από το πουτανάκι και την παρέα του!»
«Δεν… δεν… είναι αλήθεια… δεν…»

– Συνεχίζεται… [Κλικ Εδώ]

VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.9/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Κι όμως, την αγαπώ ακόμα… [Part 30], 9.9 out of 10 based on 8 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.