5

Ας μιλήσουμε για έρωτα/σχέσεις (intro)

Posted by gtm on 11 September 2009 in Ας μιλήσουμε για έρωτα/σχέσεις |

Ας μιλήσουμε για έρωτα/σχέσεις

Ας μιλήσουμε για έρωτα / σχέσεις

Τι είναι τούτο πάλι;

Όσοι από εσάς διαβάζεται την ενότητα «προβλημα- τισμοί», θα έχετε παρατηρήσει το γεγονός ότι για να γράψω κάποιο κείμενο, κάτι πρέπει να ερεθίσει την ανάγκη μου να πω και εγώ το μακρύ ή το κοντό μου αν προτιμάτε. Η ενότητα αυτή, μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα διάφορες αναζητήσεις που έγιναν στο google και είχαν ως αποτέλεσμα τη δική μου σελίδα. Παραθέτω μονάχα μερικές από αυτές, χωρίς καμία επεξεργασία, ακριβώς όπως τις κατέγραψε το πρόγραμμα στατιστικών μετρήσεων της google. «πως κάνεις έρωτα, πως θα κάνουμε έρωτα, γιατί κάνουν η γυναίκες έρωτα, δεν ξέρω να κάνω σεξ, κάνε την γυναίκα να ζηλέψει, να κάνω έρωτα η όχι, πως θα τελειώσει η γυναίκα στο sex, πως θα τον κάνω να ζηλέψει, πως να ευχαριστήσεις μια γυναίκα, πως να της πω ότι θέλω να κάνουμε έρωτα». Κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, αναζητούν με αυτές τις λέξεις κλειδιά στο google για απαντήσεις,  ε δεν ήθελε πολύ να μου έρθει η ιδέα.

Η ιδέα, ο σκοπός, ο στόχος;

Η ιδέα έχει να κάνει με το γεγονός ότι μόλις  κάποιος/α νιώσει ότι ενηλικιώθηκε, νιώθει και μια περίεργη ανάγκη να ξέρει τα πάντα γύρω από διάφορα θέματα, ένα από αυτά, είναι και ο τρόπος συμπεριφοράς στην ερωτική πράξη και στις ερωτικές σχέσεις. Όταν εγώ άρχισα να αναζητώ τις απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, δεν υπήρχε το internet και όσο και αν το ήθελαν οι γονείς μου, σίγουρα δεν θα ρωτούσα εκείνους. Τώρα όμως, με το internet πιστεύω ότι μας δίνετε μια ευκαιρία, μια ευκαιρία να δώσουμε μερικές ιδέες, γνώμες, εφόδια αν θέλετε σε ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις. Σκοπός μου είναι να γράψω μια σειρά από κείμενα, που θα βασίζονται αρχικά σε απορίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στα 18 του χρόνια, εκφράζοντας όμως πάντα τις προσωπικές μου απόψεις. Ο στόχος μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι να γίνει, ίσως, ένας διάλογος μαζί σας, να ακουστούν και κάποιες άλλες γνώμες, απόψεις, ιδέες. Έτσι ώστε να δώσουμε, όλοι μαζί και στο βαθμό που μπορούμε, ιδέες, λύσεις απαντήσεις σε αυτούς που τις χρειάζονται, μέσα από ένα σύστημα όπου ο άνθρωπος είναι η μεγάλη αξία.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε άτομα και των δύο φύλλων με παραδοσιακή σεξουαλική/σχεσιακή επαφή. Δηλαδή σε άτομα που δημιουργούν σχέσεις με βάση κυρίως τα συναισθήματα. Υπάρχουν στον κόσμο διάφορες παραλλαγές στη σεξουαλικότητα, καθώς και στις ανθρώπινές σχέσεις, εγώ όμως θα ακουμπήσω μονάχα ότι γνωρίζω, είτε από πείρα, είτε από έμμεση προσωπική εμπειρία για τα υπόλοιπα λυπάμαι αλλά αν δεν γνωρίζω κάτι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Κάποια από τα κείμενα που θα γράψω, σίγουρα θα περιέχουν και στοιχεία που θα αφορούν τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων, αυτό από μόνο του με αναγκάζει να ορίσω το όριο ηλικίας των αναγνωστών στα 18 χρόνια. Επειδή όμως δεν είμαι αφελής, ούτε μου αρέσει να εθελοτυφλώ, αν είσαι κάτω από 18 και διαβάζεις αυτά τα κείμενα, να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι αναφέρονται σε άτομα που είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους και, όσο κι αν ακουστεί αστείο αυτό που θα πω, μην βιάζεστε να ξεκινήσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

Πως θα ήθελα να εξελιχθεί;

Με την πάροδο του χρόνου, αν εσείς που διαβάζεται αυτά τα κείμενα, θεωρήσετε ότι σας εκφράζει ο τρόπος σκέψης μου ή ο τρόπος σκέψης ατόμων που θα εκφράζουν τη γνώμη τους μέσα από σχόλια, θα ήμουν ευτυχής αν φτάναμε μαζί σε ένα επίπεδο τέτοιο, ώστε νέοι άνθρωποι να μας ρωτούν τις απορίες τους και εμείς να απαντάμε στο βαθμό που μπορούμε. Θα σας δοθεί ένα e-mail, στο οποίο θα μπορείτε να ρωτάτε ότι θέλετε. Εγώ θα απαντώ όπου μπορώ και εσείς θα διατηρείτε την ανωνυμίας σας!

Και ποίος σε όρισε εσένα «ειδικό» σε αυτά τα θέματα;

Θα επαναλάβω κάτι, που νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε ότι διαβάσατε παραπάνω. Μέσα από τα κείμενα της ενότητας αυτής εκφράζονται καθαρά προσωπικές απόψεις! Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση! Δεν έχω κανένα πτυχίο ψυχολογίας ή άλλο τίτλο σπουδών που να μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά που γράφω είναι σωστά! Είναι μια γνώμη από κάποιον, κάποιους, που έχουν το θάρρος να την διατυπώσουν δημόσια! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν αποτελούν τα κείμενα αυτά οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Το μόνο, για το οποίο αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι το γεγονός ότι έχω το θάρρος να υπερασπιστώ δημόσια τη γνώμη μου, την άποψη μου, πέραν τούτου καμία ευθύνη δεν έχω.

Ξεκινώντας να διαβάζεται κείμενα αυτής της ενότητας, σημαίνει αυτομάτως ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ότι αναφέρεται παραπάνω, χωρίς καμία επιφύλαξη!VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.2/10 (15 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Ας μιλήσουμε για έρωτα/σχέσεις (intro), 9.2 out of 10 based on 15 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.