3

Γιατί να ψηφίσω στις Εκλογές;

Posted by gtm on 27 September 2009 in Προβληματισμοί |
Γιατί να ψηφίσω στις Εκλογές;

Γιατί να ψηφίσω στις Εκλογές;

Στις σπάνιες φορές που ανοίγω πλέον την τηλεόραση, άκουσα κάτι που με εξόργισε πραγματικά, είναι και ο λόγος που γράφω το κείμενο αυτό.

Το να μην πας να ψηφίσεις στις εκλογές είναι λέει  «Διαμαρτυρία», «άποψη», «καταδίκη του πολιτικού συστήματος».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ;! Από πότε είναι άποψη πολιτική το «βαριέμαι να κουνήσω τον κόλο μου από τον καναπέ να πάω στην κάλπη»; Εγώ δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε, μακριά από μένα τέτοια προσπάθεια. Θα σας πω όμως να πάτε στην κάλπη! Δεν γουστάρετε κανένα; Πολύ ωραία! Για αυτό το έχουν το ρημάδι το άσπρο χαρτί μαζί με τα ψηφοδέλτια! Δεν το έχουν για να τυλίξεις την πίττα από το σουβλατζίδικο.

Φανταστείτε απλά το εξής, λευκά ψηφοδέλτια στην κάλπη 35%-40%! Ξέρετε ποια είναι η διαφορά αυτής της ενέργειας από το να κάθεστε στον καναπέ; Ότι θα αρχίσουν όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε να ιδρώνουν. Γιατί θα σκεφτούν «Ρε; Τι θα γινόταν, αν αντί για το λευκό έβαζαν το ψηφοδέλτιο του κατμαν;» Κυβέρνηση σχεδόν! (Δεν ξέρω καν, αν κατεβαίνει αυτός στις εκλογές, τυχαία το αναφέρω)

Όσο είστε στο σπίτι, στην παραλία, στο βουνό δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα! Γιατί όλοι αυτοί, γνωρίζουν καλά, πως είναι τεράστια διαδρομή το «σπίτι-κάλπη». Αλλά το «λευκό-άλλο κόμμα» είναι απλός μισό δευτερόλεπτο!

Και κάτι τελευταίο για να κλείσω. Εσείς που είστε 18+ και ξέρω πως διαβάζεται αυτά που γράφω, θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο; Μπράβο! Ξεκινήστε από τα βασικά. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!

VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.8/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Γιατί να ψηφίσω στις Εκλογές;, 9.8 out of 10 based on 9 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.