32

18 χρονών παρθένα, φυσιολογικό;

Posted by gtm on 11 September 2009 in Ας μιλήσουμε για έρωτα/σχέσεις |
Ναι, είναι φυσιολογικό να είσαι παρθένα στα 18!

Ναι, είναι φυσιολογικό να είσαι παρθένα στα 18!

Το κείμενο αυτό είναι μια έμμεση απάντηση στην απορία μιας κοπέλας, η οποία είχε το κουράγιο να κάνει την εξής ερώτηση σε κάποιο φόρουμ. Παραθέτω το κείμενο με δικά μου λόγια, ώστε να μπορέσω να διαφυλάξω την ανωνυμία της κοπέλας αυτής.

«Είμαι 18 χρονών και είμαι ακόμα παρθένα. Είχα μερικές σχέσεις με αγόρια μέχρι τώρα. Με κάποιους απ’ τους οποίους είχα προχωρήσει αρκετά, αλλά όχι στην ολοκλήρωση. Ο λόγος ήταν γιατί δεν ένιωθα έτοιμη, κανένας από αυτούς δεν μου έκανε το κλικ που χρειαζόμουνα για να προχωρήσω. Είναι φυσιολογικό μια κοπέλα στην ηλικία μου να είναι ακόμα παρθένα;»

Θα ξεκινήσω λέγοντας απλά πράγματα. Ποιος σας είπε ότι υπάρχει όριο; Ποιος σας είπε ότι αν δεν έχετε σεξουαλική ζωή πριν από κάποια ηλικία είστε ανώμαλοι, άρρωστοι ή τέλος πάντων μη φυσιολογικοί; Μήπως οι φίλοι σας; Ο περίγυρος σας; Η τηλεόραση; Διαβάστε παρακάτω, μερικές «πραγματικές ιστορίες» και στο τέλος, θα σας πω και τη γνώμη μου για το θέμα, αν και είμαι σίγουρος θα την έχετε ήδη καταλάβει.

Περίπτωση 1η. Αγόρι στην ηλικία των 17, δεν έχει πάει ακόμα με γυναίκα, νιώθει μειονεκτικά απέναντι στους φίλους του, στους γνωστούς του, μέχρι που κάποια στιγμή αποφασίζει να πάει με μια πόρνη, ώστε να μπορέσει να «σπάσει» και αυτός την «παρθενιά» του και να μην τον κοροϊδεύουν. Συγκεντρώνει όλο το θάρρος του και πάει.(Για το επάγγελμα, λειτούργημα κατά τη γνώμη μου, της πόρνης θα μιλήσουμε σε άλλο κείμενο) Όταν ένα νέο αγόρι πάει σε πόρνη, συνήθως λένε, εκείνες έχουν την ευαισθησία να μην είναι πολύ σκληρές μαζί του. Ο φίλος όμως της ιστορίας, δεν έπεσε σε τέτοια περίπτωση, αντίθετος, έπεσε σε μια περίπτωση που άνοιξε τα πόδια μπροστά του και καθώς εκείνος πάλευε να νιώσει τι σημαίνει ερωτισμός και ερωτική πράξη, εκείνη διάβαζε τα σήματα του ΚΟΚ γιατί είχε να δώσει για δίπλωμα την επομένη! Αποτέλεσμα; Ο φίλος αυτός χρειάστηκε χρόνια ψυχοθεραπείας, για να μπορέσει να έχει μια φυσιολογική στύση ξανά. Άτυχος θα μου πείτε; Μπορεί, δεν γνωρίζω. Προσωπικά, δεν έχω πότε πληρώσει γυναίκα, απλά για να βρεθώ ερωτικά μαζί της, (Σε απλά ελληνικά δεν έχω πάει με πόρνη, ποτέ) γιατί κάτι τέτοιο προσβάλει τον εγωισμό μου. Δεν γνωρίζω να σας πω λοιπόν αν αυτό το περιστατικό ήταν μεμονωμένο ή είναι κάτι που συμβαίνει. Εγώ απλά αναφέρω το γεγονός που γνωρίζω ότι συνέβη.

Περίπτωση 2η Παλαιότερα, με την ιδιότητα μου ως καθηγητή πληροφορικής σε εφήβους, λόγο του ότι είχα μια καλή σχέση με τα παιδία, έμαθα από ένα αγόρι την εξής ιστορία, την οποία έλεγε στους φίλους του με περηφάνια. Εκείνος 17 εκείνη 16, τα δυο παιδία ήταν παρθένα, δεν είχαν κάνει πότε έρωτα. Εκείνη είχε μάθει, δεν ξέρω πως, ότι εκείνος ήταν έμπειρος και πολύ καλός στο sex, τον πλησίασε, έκαναν μια σχέση και από την αρχή του είπε ότι θέλει να χάσει την παρθενιά της από εκείνον, όχι γιατί είχε συναισθήματα για αυτόν, αλλά γιατί είχε μάθει αυτή την πληροφορία. Κάποια στιγμή τα παιδία βρέθηκαν ερωτικά. Όταν άκουσα την περιγραφή που έκανε στους φίλους του για το γεγονός, κρατήθηκα πραγματικά με νύχια και με δόντια να μην τον χτυπήσω, ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα την ανάγκη να χτυπήσω ένα παιδί! Θα σας πω την ουσία της περιγραφής του. Αρχικά, λόγο μάλλον της απειρίας του, ξεκίνησε την διείσδυση με απότομο και βίαιο τρόπο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Όπως μάλιστα το περιέγραψε κατά λέξη «ζοριζόμουν αλλά έσπρωξα δυνατά και μπήκα» η κοπέλα από την πλευρά της, κατά τη διάρκεια της πράξης, του έλεγε ότι πονάει, αλλά ο «έμπειρος» τη διαβεβαίωνε ότι είναι φυσιολογικό, η κοπέλα, από ότι έμαθα αργότερα, είχε πόνους ακόμα και μια εβδομάδα μετά την πράξη. Αν με ρωτάτε γιατί δεν απέτρεψα το γεγονός πριν γίνει γιατί το έμαθα μετά που είχε συμβεί, αλλά ακόμα και πριν να το μάθαινα το μόνο που ίσως θα μπορούσα να κάνω είναι να πω 5 βασικά πράγματα στον «έμπειρο» ώστε να μην τραυματίσει έτσι το κοριτσάκι.

Θα μπορούσα να αναφέρω ακόμα πάρα πολλές περιπτώσεις που γνωρίζω, από άτομα που δεν τους βγήκε η βιασύνη, φυσικά γνωρίζω και αρκετές άλλες που μια χαρά τους βγήκε. Η ουσία είναι μία, κατά τη γνώμη μου, όσο ποιο νωρίς ξεκινήσει κάποιος τόσο λιγότερο έτοιμος/έτοιμη είναι. Εγώ σας προτείνω να προχωράτε μονάχα όταν νιώσετε πραγματικά  έτοιμοι/έτοιμες. Ναι, είναι φυσιολογικό να είσαι παρθένα στα 18! Ναι, είναι φυσιολογικό να ψάχνεις για την μαγική εκείνη στιγμή! Αν δεν αντέχετε την πίεση που ασκούν οι γύρω σας για το θέμα, πείτε τους ένα ψέμα. Το καλοκαίρι γνωρίσατε μια κοπέλα ή ένα αγόρι, ένα απόγευμα, έφευγε την επόμενη, ήταν από κάπου μακριά, το κάνατε τελείωσε. Θα παρατηρήσετε, ότι μετά από αυτό, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα για χρόνια, πιθανότατα να μην κάνει σε κανένα εντύπωση.

Κάτι τελευταίο, είχα παλιότερα μια φίλη, που είχε φτάσει στην ηλικία των 22 και δεν είχε κάνει ακόμα έρωτα. Ο μόνος που το γνώριζε, ήμουν εγώ, γιατί ήξερε ότι είμαι άνθρωπος που ακούει χωρίς να μιλάει σε άλλους. Εκείνη έκανε κάτι που εγώ δεν θεωρώ σωστό, δεν είπε ούτε στον πρώτο της ότι ήταν παρθένα. Μπορείς να το κρατάς κρυφό, αν δεν αντέχεις τι λέει ο κόσμος, αλλά τι στιγμή που είσαι έτοιμη να δοθείς σε κάποιον, αν πραγματικά είναι άνθρωπος με αισθήματα, πρέπει να του το πεις, ώστε να φροντίσει να είναι «σωστός/ευγενικός» στα πρώτα βήματα σας στον κόσμο της ηδονής.

VN:F [1.9.22_1171]
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Με πόσα αστέρια το βαθμολογείτε;
Rating: 9.3/10 (318 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +50 (from 66 votes)
18 χρονών παρθένα, φυσιολογικό;, 9.3 out of 10 based on 318 ratings
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2009-2020 GTM All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.